Klaus er jeger og trenger godt syn, uten å måtte bruke briller

Selv når Klaus gjorde øyelaseroperasjon, visste han at han ville gjøre en ny operasjon dagen han utviklet alderssyn.

Jeg har gjort både øyelaser og linsebytte, og det har gått helt fint!

For snart 20 år siden ble jeg laseroperert for mitt dårlige syn. Jeg kunne ikke gjenkjenne folk jeg møtte på gaten på 10 meters avstand, så dårlig så jeg. Opplevelsen med laseroperasjonen var rett og slett så bra at jeg ikke noen gang har vært bekymret for å ta en ny øyeoperasjon dersom behovet skulle komme opp igjen, hvilket jeg visste at det mest sannsynlig ville gjøre når alderssynet hadde utviklet seg.

Så var det dette med å være ute på jakt og ha dårlig syn. Det er ingen god kombo.

Klaus Mørk Andersen

Etter øyelaserbehandlingen, hadde jeg ikke behov for briller lenger og jakten gikk smooth som bare det. Men så kom altså alderssynet snikende etterhvert, og da kunne jeg for eksempel ikke lese på mobilen eller sende meldinger til andre uten å ha på meg lesebriller, men de måtte jo raskt av igjen når jeg var ferdig med å lese eller sende. Da var det ingen behov for lesebriller. Dette var ikke effektivt for en jeger ute på post, kan du nok forstå. Nå har jeg vært hos Memira igjen og gjort en linsebytteoperasjon hvor vi har byttet ut mine naturlige linse med nye flerstyrkelinser. Og de virker helt perfekt. Det er så deilig og gir så mye ekstra livskvalitet dette her.

Før jeg tok beslutningen om å gjøre denne linsebytteoperasjonen, tenkte jeg selvsagt nøye gjennom alt, både selve operasjonen, om jeg hadde tillit til teamet hos Memira og ikke minst om dette i hele tatt ville gi meg bedre syn. Det vil jeg bare si, når man kommer til Memira og blir mottat på klinikken av et team som er profesjonelle til fingerspissen, det er hyggelige mennesker der, dyktig øyekirurg, optiker og sykepleiere som tar vare på deg akkurat på den måten du har behov for.

Dette er en helt annen operasjon enn laser, så jeg var selvsagt litt undrende til om dette gjorde vondt. Man skulle tross alt ta ut ut en linse inne i øyet, ikke gjøre noe på toppen av øyet, og så skulle man putte inn en ny linse inne i øyet igjen. Det hørest da egentlig litt ubehagelig og vondt ut, må jeg si. Men det var det ikke i hele tatt. Det var ingen ubehageligheter ved det, det er bare tankene i forkant før man går i gang som er ubehagelige, så da forstår du selv. Teamet er hele tiden rundt deg, har fokus på akkurat deg og forteller deg hva som kommer til å skje hele tiden. Dette er betryggende, man er rett som slett veldig godt forberedt gjennom hele prosessen. Eller det var i hvert fall jeg!

 

Klaus Mørk Andersen

Yrke:
Jeger

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Alder ved operasjon:
57 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Flere kunder

Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Khaddi Sagnia

Khaddi Sagnia

Friidrettsutøver

Khaddi Sagnia Atleten Khaddi brukte både briller og linser før hun bestemte seg for å se om hun kunne gjøre øyelaser. Les om hennes tanker og veien til et linse-…

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå