Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Briller, linser og en aktiv livsstil.

Jeg har aldri likt å bruke briller, det var verken kledelig eller tøft, og alltid i veien.

Som mange andre ble jeg avhengig av briller i voksen alder. Til lesing og «pusling» med små ting måtte brillene på. Databriller ble også tatt i bruk. Jeg har aldri likt å bruke briller, det var verken kledelig eller tøft, og alltid i veien.

Siden jeg også driver et gårdsbruk med alt det innebærer, ble brillene utsatt for mange påkjenninger. Så fikk jeg et tips av en kjenning, prøv linser sa han. «Ikke mulig for meg å få noe fremmed inn på mine øyne», var mitt svar. Allikevel ble det til at jeg forsøkte under sterk påvirkning hos optiker. Overraskende nok var tilvenningen ganske grei, og fordi det var så fint å kjøre motorsykkel og se bra, ble linser en del av hverdagen. Men helt ideelt var det ikke.
Av og til forsvant linsene oppunder øyelokket eller de ble borte ved bading og snorkling. Rusk på øyet i skogen og ved bruk av motorsag ved trefelling var også ubehagelig. Trening med løping og skigåing medfører svette i panna og i øynene og er heller ikke så bra.

Ettersom tiden gikk og jeg ble lei linser, leste jeg om øyeoperasjon med laser og RLE. Tok en undersøkelse og vurderte dette veldig lenge. En ikke ubetydelig kostnad var det jo også.
Så tok jeg en beslutning og bestilte tid for operasjon ved Memira Majorstua. Nervøs som bare det, jeg fikk noe beroligende. Når jeg hilste på han som skulle operere og forsto at han var fra Finland, tenkte jeg; «å nei, en full finne» Det var så langt ifra det kunne bli, en rask og effektiv fyr, med beroligende formidling av beste slag.

Alt gikk fint og det er nå et drøyt år siden. Jeg har nesten glemt at jeg måtte bruke briller og linser, jeg ser som en ørn. På nært og langt hold er det så bra at jeg ser bedre nå enn jeg gjorde med briller. Det eneste, som jeg også ble fortalt på forhånd, er disse ringene rundt lyskilder når det er mørkt. Det sies det skal bli bedre med tiden, det håper jeg.

Min erfaring er veldig god og jeg kan bare anbefale RLE linsebytte for de det er aktuelt for.

Vennlig hilsen
Erik Holt