Dette er min historie før – og etter synsoperasjon

Når den tid kommer at man hele tiden lurer på hvor brillene er, eller har en haug briller rundt omkring over alt. Da er det på tide å gjøre noe med alderssynsproblematikken.

Jeg elsker å krype under pleddet med ei god bok, eller et strikketøy som jeg kan glede familie og venner med. Jeg har jobbet i mange år med salg, og trivdes godt med kontakt og møter med kunder.

Etter at jeg fylte 40 år ble synet stadig dårligere, og jeg fikk en ny hverdag som besto av en evig tankegang på ; hvor er brillene mine, Hvor kan jeg få kjøpt billige ”veskebriller”, og ikke minst mange besøk hos optiker hvor det hver gang ble nye oppgraderte briller.

Jeg ble altså helt avhengig av briller – bare det å gå i matbutikken ble etter hvert et mareritt hvis ikke brillene var med. Jeg kunne ikke lenger leve et ”fritt” liv, hadde jeg ikke med brillene kunne jeg ikke lese, ikke strikke, og skulle jeg ha kundemøte og brillene lå hjemme, ble det et særdeles rart møte.

Vel, sånn gikk årene, og både mann min og jeg begynte og drodle litt rundt om vi skulle spandere på oss en øyeoperasjon. Tiden gikk……men etter en tid fikk vi høre fra en kompis at han opplevde å ha fått en helt ny hverdag – han hadde tatt synsoperasjon . Han hadde byttet linser og var meget fornøyd med dette. Han anbefalte varmt Memira i Oslo, og derfra gikk det raskt i svingene for både mannen min og meg. Vi fikk bestilt oss en konsultasjon, og jeg ble satt opp først av oss til operasjon. Dette var i september 2017.

Dagen kom, og jeg var fryktelig nervøs.  Det må jeg bare innrømme. Jeg ble godt tatt imot, og rolig og behagelig ble det fortalt hva som skulle skje. Det er en spesiell opplevelse når man ligger der, våken og opplever at det skjer noe i øynene dine. Linsebytte- operasjonen gikk kjempe bra, og jeg ble fulgt inn på et siderom hvor jeg fikk nydelig pleie – dette var ingenting å være redd for.

Allerede samme kveld klarte jeg og lese uten briller – snakk om at jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg opplevde noe tåkesyn, masse ringer rundt lys ( spesielt rundt billys ), men etter et par måneder var dette begynt å rette seg.

Jeg følte i flere uker etter operasjonen at det var noe jeg glemte hele tide….ja nemlig brillene mine. Nå har det gått 5 måneder og jeg er strålende fornøyd – snakk om å få et nytt liv. I dag leser jeg aviser, bøker, prislapper uten briller, og jeg kan sitte i sofakroken med strikketøyet mitt uten briller på nesa. Jeg kan ferdes ute i friluft, på beina eller på ski uten og måtte ha med briller.

En synsoperasjon hos Memira kan jeg absolutt anbefale!

Birgitte Hakstun

Birgitte Hakstun

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå