En utrolig bra, og egentlig litt uvirkelig opplevelse

At det tar så kort tid å korrigere en synsfeil man har plages med hele livet, nei det ante jeg ikke og hadde jeg forstått det, skulle jeg gjort denne korrigeringen for lenge siden.

Anders Tveit Lundemo syntes hverdagen fungerte helt greit med linser og briller. Men det var før beslutningen om å ta øyelaser førte til økt livskvalitet.

— I løpet av tenårene begynte jeg å se litt dårligere. Ikke noe dramatisk, bare en følelse av at folk og ting stadig ble mer «tåkete» på avstand, sier Anders Tveit Lundemo.

Han klarte aldri å venne seg til å bruke briller eller linser fast. Brillene ble gjenglemt overalt, og linsene tok for mye tid og ga «rusk-i-øyet-følelse».

— Siden min nærsynthet var ganske beskjeden i forhold til mange andre syntes jeg stort sett jeg fungerte helt greit i hverdagen.

— Etterhvert som årene gikk ble allikevel verden mer og mer tåkete, og litt automatisk begynte jeg å tilpasse deretter. Kun enkle ting, som å booke kinoseter litt lenger frem i salen. Slike endringer gjorde meg ikke stort, men jeg begynte nå å knipe stadig mer med øynene for å se klart, og særlig det å kjøre  bil om kvelden gjorde meg «utslitt» i øynene.

Anders liker å gjøre revy og skuespill på fritiden, en hobby som passer dårlig med briller og linser da enkelte karakterer ikke kan spilles med briller, og linser lett kan poppe ut.

At han i tillegg har en arbeidshverdag som stort sett foregår fremfor PC skjermen, gjorde heller ikke saken bedre.

Science Fiction

Anders hadde, som de fleste andre, en sunn skepsis rundt det å operere øynene.

— Hos Memira traff jeg hyggelige folk som tok seg tid til å forklare prosessen grundig fra a til å.

Selve operasjonen beskriver han som en lynrask Science Fiction-film:

— Jeg lå stille i noen minutter og så inn i et apparat der mange farger og symboler svirret rundt. Det var helt smertefritt. Jeg gikk hjem, og få dager etter kunne jeg se alle detaljer skarpt og tydelig, sier han, og legger til:

— En utrolig bra, og egentlig litt uvirkelig opplevelse!

Prioriterte livskvalitet

Beslutningen om operasjon hos Memira var spontan for Anders. Like fullt anser han det som en av sine bedre beslutninger.

— Noen reagerte på at jeg ville bruke såpass mange tusen kroner på en synsoperasjon. Dette var klart mye penger også for meg, underbetalt statsansatt  som jeg er.

— Det som overrasket var at reaksjonene kom fra folk som hadde brukt tilsvarende beløp enten det var på en økologisk sofa eller en fancy flatskjerm tv. For min del var det lett å prioritere noe som forbedret livskvaliteten i alle situasjoner, også i de timene man ikke er i sofaen og ser tv.

Han er klokkeklar på at valget var riktig for ham:

— Hvis du sitter og tenker på om dette kan være noe for deg, vil jeg anbefale deg å i alle fall sjekke ut muligheten, sier Anders Tveit Lundemo.

Vil du også få bedre syn?

Ta kontakt med Memira her

 

Anders Tveit Lundemo

Yrke:
Rådgiver og hobby skuespiller

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå