FS-LASIK

En sikker og oftest smertefri øyelaseroperasjon med kort legingstid. FS-Lasik er den vanligste metoden blant Memiras kunder.

  • Raskt godt syn og minimalt ubehag
  • Verdens vanligste øyelasermetode
  • Høy presisjon på grunn av avansert laserteknikk

 Hva koster en FS-LASIK?

Verdens vanligste metode

FS-LASIK er en svært sikker og for de aller fleste en smertefri operasjon med meget kort legingstid. På grunn av den raske tilhelingen er det den metoden vi anbefaler de fleste av våre kunder. I dag er det den mest brukte i verden innenfor øyelaser.

Slik foregår en FS-LASIK

Før operasjonen

Før selve operasjonen, gjør den legen som skal operere deg en egen frittstående undersøkelse av øynene dine. Skulle legen bedømme situasjonen slik at  det noe som hindrer operasjon, kommer vi ikke til å gjennomføre operasjonen på deg denne dagen.

Under operasjonen

I operasjonssalen har øyelegen og sykepleieren forberedt alt i forkant av operasjonen. Under operasjonen lages det et tynt lokk i hornhinnens ytterste lag ved hjelp av en såkalt femtosekundlaser. Takket være femtosekundteknikken kan lokket gjøres tynnere, jevnere og mer individuelt tilpasset enn hva man kan ved andre liknende operasjonsmetoder. Du kjenner bare et trykk mot øyet, og det blir mørkt en kort stund. Lokket i hornhinnen løftes deretter til siden.

Når synsfeilen er korrigert, legges lokket i hornhinnen tilbake på plass og fester seg raskt. Man ser direkte etter operasjonen og de aller fleste kan jobbe som vanlig allerede dagen etter inngrepet.

I løpet av tre dager etter operasjonen kommer du tilbake på din første oppfølgende kontroll hos oss i Memira.

En sikker metode

I Memira benytter vi kun metoder som er vel utprøvd og grundig studerte. Metoder med store mengder kliniske data, som beviser en høy sikkerhet og pasientfronøydhet. Vår kvalitetsavdeling arbeider systematisk med å følge opp resultater,og sikre alle våre kliniske prosesser. Alt for at vi skal kunne tilby deg en trygg synskorrigerende operasjon- med best mulig resultat.

Alle kirurgiske inngrep innebærer en viss grad av risiko, men alvorlige komplikasjoner ved øyelaser er ytterst sjeldne (<1/1000). De fleste komplikasjoner er dessuten mulig å etterbehandle dersom de oppdages i tide. Derfor oppfordrer vi deg å kontakte oss dersom det er noe du er urolig for etter behandlingen. For å minimere risikoen for infeksjoner, er det svært viktig at  følger nøye de rådene vi gir deg  i forbindelse med operasjonen. Bivirkninger som for eksempel lysfølsomhet, tørre øyne, skyggeeffekter og lysringer rundt lyskilder forekommer, men disse er i de aller fleste tilfeller forbigående.

En del pasienter kan ha behov for en kompletterende behandling for å oppnå ønsket resultat, hvilket i så fall inngår i prisen du allerede har betalt. Dette er en del av vår 5-års Trygghetsgaranti.

Les komplett oppsummering av risiko for bivirkninger eller komplikasjoner ved FS-LASIK.

Etter en FS-LASIK

Ved en FS-LASIK opplever mange svie og irritasjon. Etter operasjonen får du med deg bedøvende øyedråper som lindrer svien de første timene. Det er viktig at du følger våre retningslinjer. Allerede samme kveld bruker de fleste å være fri fra ubehaget. I løpet av de 3 første dagene etter øyelaseroperasjonen din, er du tilbake på din første etterkontroll hos oss.

Spør oss

Bestill time

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller bestill via telefon på 23 96 03 92

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå