Yvonne Brokvist

Yvonne har siden 80-tallet brukt både briller og linser før hun bestemte seg for å ta en øyelaserbehandling. Les om hvordan dette har gitt henne et friere liv.

Enklere å jobbe etter behandling

Yvonne jobber som lederutvikler der hun daglig utdanner og coacher alt fra bedriftsgrupper til enkeltpersoner slik at de skal bli trygge på å lede seg selv og andre. Hun driver også podcasten “Sårbar & Superstark” sammen med sin kollega Mia Törnblom i Sverige. Yvonne gjennomførte øyelaserbehandling (FS-LASIK) for 2,5 år siden for å slippe linsene. Før det var hun nærsynt og hadde skjeve hornhinner. Hun snakker om hvor viktig synet er i arbeidet med mennesker.

– Synet er veldig viktig i arbeidet mitt da jeg leser mennesker. Og personlig ble jeg litt forstyrret da jeg hadde på meg briller og senere linser. Bruk av linser var slitsomt for øynene og brillene tror jeg ikke passet ansiktsformen min. Uten linser og briller møter jeg blikket på en annen måte og det gjør arbeidet mitt lettere.

 

Yvonne Brokvist

Yrke:
Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Synsfeil:
Närsynthet

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Angst før behandlingen

Før behandlingen var jeg litt bekymret, forteller Yvonne.

– Det var litt skummelt og jeg følte meg litt engstelig før behandlingen. Men når jeg først hadde bestemt meg, bekymret jeg meg ikke spesielt mye. Alle jeg møtte var veldig hyggelige. Jeg fikk virkelig tillit til Memira, og det er viktig.

I dagene etter behandlingen klødde og svidde det litt, men dag for dag ble det bedre og etter en uke var det helt bra. I dag ser hun fremdeles perfekt, bedre enn tidligere med linser. Yvonne er fornøyd med å noen ganger kunne se ting bedre enn hva folk med briller og linser gjør.

“Det beste jeg har gjort”

Yvonne valgte å gjøre behandlingen etter å ha snakket med flere som mente det var det beste de hadde gjort og at resultatene var gode. Samtidig følte hun at det var en liten drøm å kunne slippe briller og linser.

– Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se. Spesielt når jeg reiser og jobber føler jeg meg mye friere. Under behandlingen ble det også spart litt nærsynthet på det ene øyet slik at det kompenserer og utsetter behovet for aldersrelaterte lesebriller, noe som er smart!

Yvonne anbefaler andre å ta behandlingen siden linser og briller på sikt er kostbart og kan slite på øynene. I tillegg innebærer det en stor frihet; å kunne se uten hjelpemidler.

 Hvilken metode passer meg?

Ved en undersøkelse får du svar på hvilken metode, som passer best deg og din synsfeil.

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå