Yvonne Brokvist

Yvonne har siden 80-tallet brukt både briller og linser før hun bestemte seg for å ta en øyelaserbehandling. Les om hvordan dette har gitt henne et friere liv.

Enklere å jobbe etter behandling

Yvonne jobber som lederutvikler der hun daglig utdanner og coacher alt fra bedriftsgrupper til enkeltpersoner slik at de skal bli trygge på å lede seg selv og andre. Hun driver også podcasten “Sårbar & Superstark” sammen med sin kollega Mia Törnblom i Sverige. Yvonne gjennomførte øyelaserbehandling (FS-LASIK) for 2,5 år siden for å slippe linsene. Før det var hun nærsynt og hadde skjeve hornhinner. Hun snakker om hvor viktig synet er i arbeidet med mennesker.

– Synet er veldig viktig i arbeidet mitt da jeg leser mennesker. Og personlig ble jeg litt forstyrret da jeg hadde på meg briller og senere linser. Bruk av linser var slitsomt for øynene og brillene tror jeg ikke passet ansiktsformen min. Uten linser og briller møter jeg blikket på en annen måte og det gjør arbeidet mitt lettere.

 

Yvonne Brokvist

Yrke:
Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Synsfeil:
Närsynthet

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Angst før behandlingen

Før behandlingen var jeg litt bekymret, forteller Yvonne.

– Det var litt skummelt og jeg følte meg litt engstelig før behandlingen. Men når jeg først hadde bestemt meg, bekymret jeg meg ikke spesielt mye. Alle jeg møtte var veldig hyggelige. Jeg fikk virkelig tillit til Memira, og det er viktig.

I dagene etter behandlingen klødde og svidde det litt, men dag for dag ble det bedre og etter en uke var det helt bra. I dag ser hun fremdeles perfekt, bedre enn tidligere med linser. Yvonne er fornøyd med å noen ganger kunne se ting bedre enn hva folk med briller og linser gjør.

“Det beste jeg har gjort”

Yvonne valgte å gjøre behandlingen etter å ha snakket med flere som mente det var det beste de hadde gjort og at resultatene var gode. Samtidig følte hun at det var en liten drøm å kunne slippe briller og linser.

– Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se. Spesielt når jeg reiser og jobber føler jeg meg mye friere. Under behandlingen ble det også spart litt nærsynthet på det ene øyet slik at det kompenserer og utsetter behovet for aldersrelaterte lesebriller, noe som er smart!

Yvonne anbefaler andre å ta behandlingen siden linser og briller på sikt er kostbart og kan slite på øynene. I tillegg innebærer det en stor frihet; å kunne se uten hjelpemidler.

 Hvilken metode passer meg?

Ved en undersøkelse får du svar på hvilken metode, som passer best deg og din synsfeil.

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå