Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Tom Erik Øygard

De siste årene brukte jeg månedslinser i stedet for briller. De fungerte bra, men jeg slet med å holde øynene fuktige nok. Særlig lengre bil- & flyturer resulterte i tørre øyne og påfølgende problemer, spesielt dagen etter. Jeg tilhører også gruppen som sliter med selv å bytte linser. Derfor måtte jeg planlegge inn hyppige besøk hos optikeren i den forbindelse. Det følte jeg egentlig var ganske så bortkastet tid for meg, men jeg klarte jo ikke løse linseproblemet selv, så jeg var avhengig av den hjelpen jeg kunne få.

Memira ble faktisk anbefalt meg av min optiker. Det fremstår jo som troverdig når optikeren på den måten gir bort kunden sin, så dårlig kunde kan jeg jo ikke ha vært… Det rare var at min første undersøkelse hos Memira medførte en anbefaling om ikke å operere meg. På det tidspunktet var det altså ingen som ville ha meg! Optikeren hos Memira fortalte at om noen måneder frem i tid ville det komme nye linseprodukter og at vi skulle vurdere operasjon da.
Jeg valgte derfor å vente til Memira hadde en løsning de virkelig ville anbefale meg.
Ved ankomst operasjonsdagen ble jeg møtt av et profesjonelt opplegg. Alt gikk veldig raskt og knirkefritt. Jeg opplevde det som beroligende at jeg ble sittende noen minutter å vente sammen med en dame som nettopp var operert.

For meg var det ”et krav” at jeg ikke skulle se dårligere enn tidligere med linsene. Jeg ser faktisk bedre nå. Problemene med tørrheten på øynene er borte. Mellomsynet på ca. 1 meters hold var jeg spent på, men det fungerer meget bra. Kvaliteten på synet kom også kjappere enn jeg var forespeilet, før det hadde gått to døgn må jeg si det hele fungerte meget godt.

For 30 år siden syntes jeg at jeg så godt, jeg ser bedre nå! Det er jo egentlig ganske fantastisk.
Jeg er aktiv jeger og er avhengig av godt syn, jeg gleder meg virkelig til jakta hvert eneste år nå etter at jeg har gjort denne linsebytteoperasjonen. Min opplevelse av Memira og mitt ”nye syn på verden” gjør at jeg gladelig anbefaler dette til alle som har behov for å bedre synet sitt.