Tom Erik Øygard

De siste årene brukte jeg månedslinser i stedet for briller. De fungerte bra, men jeg slet med å holde øynene fuktige nok. Særlig lengre bil- & flyturer resulterte i tørre øyne og påfølgende problemer, spesielt dagen etter. Jeg tilhører også gruppen som sliter med selv å bytte linser. Derfor måtte jeg planlegge inn hyppige besøk hos optikeren i den forbindelse. Det følte jeg egentlig var ganske så bortkastet tid for meg, men jeg klarte jo ikke løse linseproblemet selv, så jeg var avhengig av den hjelpen jeg kunne få.

Memira ble faktisk anbefalt meg av min optiker. Det fremstår jo som troverdig når optikeren på den måten gir bort kunden sin, så dårlig kunde kan jeg jo ikke ha vært… Det rare var at min første undersøkelse hos Memira medførte en anbefaling om ikke å operere meg. På det tidspunktet var det altså ingen som ville ha meg! Optikeren hos Memira fortalte at om noen måneder frem i tid ville det komme nye linseprodukter og at vi skulle vurdere operasjon da. Jeg valgte derfor å vente til Memira hadde en løsning de virkelig ville anbefale meg. Ved ankomst operasjonsdagen ble jeg møtt av et profesjonelt opplegg. Alt gikk veldig raskt og knirkefritt. Jeg opplevde det som beroligende at jeg ble sittende noen minutter å vente sammen med en dame som nettopp var operert.

For meg var det ”et krav” at jeg ikke skulle se dårligere enn tidligere med linsene. Jeg ser faktisk bedre nå. Problemene med tørrheten på øynene er borte. Mellomsynet på ca. 1 meters hold var jeg spent på, men det fungerer meget bra. Kvaliteten på synet kom også kjappere enn jeg var forespeilet, før det hadde gått to døgn må jeg si det hele fungerte meget godt.

For 30 år siden syntes jeg at jeg så godt, jeg ser bedre nå! Det er jo egentlig ganske fantastisk. Jeg er aktiv jeger og er avhengig av godt syn, jeg gleder meg virkelig til jakta hvert eneste år nå etter at jeg har gjort denne linsebytteoperasjonen. Min opplevelse av Memira og mitt ”nye syn på verden” gjør at jeg gladelig anbefaler dette til alle som har behov for å bedre synet sitt.

Tom Erik Øygard

Yrke:
Jeger

Synsfeil:
Langsynt

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Alder ved operasjon:
53 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Marianne Saus

Marianne Saus

Festivalsjef

Marianne, festivalsjef og musikkentusiast, deler sin inspirerende reise fra å måtte jonglere flere brilletyper til å nyte full synsfrihet.

Synsfeil: Langsynthet
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Stein Ove Ødegård

Stein Ove Ødegård

Head of Conference & Events

Godt syn, uten å være avhengig av briller, er veldig viktig for Stein Ove både privat og i jobb. Etter Linsebytte kan han ha 100 % fokus på det han elsker å gjøre.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

Når Kurt fikk alderssynet, synes han det var vanskelig å utføre en god jobb på scenen. Etter linsebytte ser han endelig setlisten og publikum igjen.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)