Tom Erik Øygard

De siste årene brukte jeg månedslinser i stedet for briller. De fungerte bra, men jeg slet med å holde øynene fuktige nok. Særlig lengre bil- & flyturer resulterte i tørre øyne og påfølgende problemer, spesielt dagen etter. Jeg tilhører også gruppen som sliter med selv å bytte linser. Derfor måtte jeg planlegge inn hyppige besøk hos optikeren i den forbindelse. Det følte jeg egentlig var ganske så bortkastet tid for meg, men jeg klarte jo ikke løse linseproblemet selv, så jeg var avhengig av den hjelpen jeg kunne få.

Memira ble faktisk anbefalt meg av min optiker. Det fremstår jo som troverdig når optikeren på den måten gir bort kunden sin, så dårlig kunde kan jeg jo ikke ha vært… Det rare var at min første undersøkelse hos Memira medførte en anbefaling om ikke å operere meg. På det tidspunktet var det altså ingen som ville ha meg! Optikeren hos Memira fortalte at om noen måneder frem i tid ville det komme nye linseprodukter og at vi skulle vurdere operasjon da. Jeg valgte derfor å vente til Memira hadde en løsning de virkelig ville anbefale meg. Ved ankomst operasjonsdagen ble jeg møtt av et profesjonelt opplegg. Alt gikk veldig raskt og knirkefritt. Jeg opplevde det som beroligende at jeg ble sittende noen minutter å vente sammen med en dame som nettopp var operert.

For meg var det ”et krav” at jeg ikke skulle se dårligere enn tidligere med linsene. Jeg ser faktisk bedre nå. Problemene med tørrheten på øynene er borte. Mellomsynet på ca. 1 meters hold var jeg spent på, men det fungerer meget bra. Kvaliteten på synet kom også kjappere enn jeg var forespeilet, før det hadde gått to døgn må jeg si det hele fungerte meget godt.

For 30 år siden syntes jeg at jeg så godt, jeg ser bedre nå! Det er jo egentlig ganske fantastisk. Jeg er aktiv jeger og er avhengig av godt syn, jeg gleder meg virkelig til jakta hvert eneste år nå etter at jeg har gjort denne linsebytteoperasjonen. Min opplevelse av Memira og mitt ”nye syn på verden” gjør at jeg gladelig anbefaler dette til alle som har behov for å bedre synet sitt.

Tom Erik Øygard

Yrke:
Jeger

Synsfeil:
Langsynt

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Alder ved operasjon:
53 år

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå