Tobias Lindstrøm

Hockeyspiller på VIF Ishockey.

Jeg har sett litt dårlig så lenge jeg kan huske. Men aldri så ekstremt dårlig at det var noe stort problem for meg i barndommen. Noen ganger lånte jeg søsteren min sine briller, bare for gøy egentlig, men jeg så helt klart bedre med dem uten at jeg  gjorde noe med synsfeilen min da. Det var først når det begynte å bli alvor med satsingen på hockey at jeg innså jeg hadde et problem. Jeg prøvde meg med linser, men følte de bare som en plage på øynene. De forsvant av igjen så fort som mulig etter hver eneste kamp. I sommer, etter endt sesong, var det min tur til å få løst problemet en gang for alle. Operasjonen var raskt gjennomført, ikke noe vond, bare litt ubehag når øyelokksholderen ble satt på . Jeg var likevel ganske godt forberedt på akkurat det ubehaget, siden øyelegen som opererte meg, forklarte nøye hva som skulle skje til enhver tid. Det mest magiske var nesten å våkne opp morgenen etter operasjonen. Da forstod jeg virkelig at synet var korrigert. Jeg kunne se godt med en gang jeg åpnet øynene. Se her hva jeg sa når jeg kom på første kontrollen dagen etter operasjonen. For kommende hockeysesong har jeg lovet 10 ekstra mål på grunn av denne korrigerende operasjonen. Nå har jeg ikke «lov» til å bomme på mål!

Tobias Lindstrøm

Yrke:
Hockeyspiller på elitenivå

Synsfeil:
kunne ikke gjøre jobben godt nok, Nærsynthet

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå