Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Tobias Lindstrøm

Hockeyspiller på VIF Ishockey.

Jeg har sett litt dårlig så lenge jeg kan huske. Men aldri så ekstremt dårlig at det var noe stort problem for meg i barndommen. Noen ganger lånte jeg søsteren min sine briller, bare for gøy egentlig, men jeg så helt klart bedre med dem uten at jeg  gjorde noe med synsfeilen min da. Det var først når det begynte å bli alvor med satsingen på hockey at jeg innså jeg hadde et problem. Jeg prøvde meg med linser, men følte de bare som en plage på øynene. De forsvant av igjen så fort som mulig etter hver eneste kamp.
I sommer, etter endt sesong, var det min tur til å få løst problemet en gang for alle. Operasjonen var raskt gjennomført, ikke noe vond, bare litt ubehag når øyelokksholderen ble satt på . Jeg var likevel ganske godt forberedt på akkurat det ubehaget, siden øyelegen som opererte meg, forklarte nøye hva som skulle skje til enhver tid.
Det mest magiske var nesten å våkne opp morgenen etter operasjonen. Da forstod jeg virkelig at synet var korrigert. Jeg kunne se godt med en gang jeg åpnet øynene. Se her hva jeg sa når jeg kom på første kontrollen dagen etter operasjonen.
For kommende hockeysesong har jeg lovet 10 ekstra mål på grunn av denne korrigerende operasjonen. Nå har jeg ikke «lov» til å bomme på mål!