Thomas Wærner – vinner av Finnmarksløpet 2022 og 2019!

Oppkjøringen til Finnmarksløpet startet allerede hos Memira våren 2012 – da gjorde jeg en laserbehandling for synsfeilen min.

Når det er veldig kaldt, og med vind på øynene under et løp eller på trening, skjedde det ofte at linsen ble tørre eller i verste fall frøs fast på øynene. Det problemet har ikke vært i tankene mine under noen av løpene jeg har gjort senere, hverken Iditarod eller Finnmarksløpet.

Har du lyst til å ta en nærmere titt på hva som skjer i løpet av et hundeløp, så ta en titt innom siden til Finnmarksløpet. Det foregår  som regel i Mars måned hvert eneste år.

Å kjøre hundeløp er spesielt og ekstremt tøft. En ting er å få  spannet opp i fart og gå dit du vil. Det trener vi på hele tiden med hundene, men det kan skje skader på dyrene som skaper utfordringer og forsinkelser og som ikke er løsbart før man kommer inn i et depot. Da er det viktig å ha erfarne handlere med seg som kjenner hundene og rutinene rundt dem. Når vi kommer inn i depotene er det nemlig viktig for kjøreren å kunne hvile best mulig ut før en ny tørn i løpet starter opp.

Nå har jeg levd med denne synskorrigeringen i noen år, og hatt en super opplevelse av den. Ingen endringer, ingen overraskelser – bare et skikkelig godt syn til alle tider. Det er svært viktig når man driver med denne ekstremsporten som hundekjøring er.  Jeg føler virkelig jeg har hatt god nytte av dette med å slippe strevet med linser eller briller i mitt liv.  Hverdagen er blitt så praktisk lettvindt. Nå trenger jeg ikke lenger å tenke på å alltid ha med ekstra linser i lomma, for eksempel.

Thomas Wærner vant Finnmarksløpet nå i Mars 2022, og i 2019 og mener selv dette var en historisk seier. Du kan lese mer om både selve løpet og hva han gjør daglig på hans Facebooksider her. 

 

Thomas Wærner

Yrke:
Hundekjører og elektroentreprenør

Synsfeil:
Nærsynthet

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
39 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå