Å kunne se godt og klart i hverdagen, er svært viktig.

Men det er også veldig lett å ta synsfeilen sin for gitt, og tenke at dette må jeg nok leve med gjennom hele livet.
Det er feil tenkt!

I det daglige kan man lett ”glemme” å tenke på hvor viktig synet er for å kunne gjøre akkurat som man ønsker hele tiden. Men man skal kunne se på nært hold, på lang avstand, når det er sterkt sollys, når det er mørkt og ikke minst ha et godt dybdesyn.

Jeg har vært fullstendig avhengig av briller og linser i mange, mange år for å kunne se noe i hele tatt. Men jeg har hele tiden sett på meg selv som ”helt vanlig nærsynt” og at løsningen på det kun har vært bruk av briller eller linser, selv når brillene dugger, faller av eller ikke gir komplett og godt nok sidesyn. Jeg har tenkt at, sånn må min hverdag dessverre være. Min verste opplevelse var en gang jeg mistet en av linsene mens jeg kjørte bil i en 8 km lang tunnel, uten sjanse til å stoppe for å lete etter reservebrillene i dashbordet. Slett ikke risikofritt og veldig ubehagelig opplevelse.

Det var først etter at jeg begynte å jobbe hos Memira at jeg forstod det unike i våre behandlinger; nemlig at man kan løse helt vanlige synsfeil også. Det er så lett å tenke på at synskorrigerende behandlinger KUN er for de som er syke (eksempelvis grå stær) eller de som har ekstreme synsfeil. Men det er heldigvis ikke sånn. Memira kan behandle alle vanlige synsfeil. Nå har jeg løst mitt synsproblem med en FS Lasik behandling. Jeg er kvitt behovet for tilgjengelige briller eller ekstra reservelinser over alt. Jeg våkner og ser klart med en eneste gang. Kort og godt fascinerende.

Selve behandlingen var også ganske så fascinerende. Det hele var løst raskt og helt uten smerter for min del. Jeg var godt forberedt på de ulike stegene i behandlingen og grudde meg overhode ikke. Atmosfæren inne på operasjonsstuen var rolig og behagelig. Jeg følte virkelig at optiker, øyelege og sykepleier/pasientkoordinator ville mitt aller beste hele veien. Jeg har også fått klare råd og instrukser på hvordan dagene like i etterkant av operasjonen kommer til å være, hva jeg kan gjøre og ikke gjøre, samt hva som er risikoen dersom jeg ikke følger de rådene jeg har fått. Synet er ikke noe jeg tuller med – så rådene følges til punkt og prikke!

Det er en stor glede å ha fått muligheten til å kunne bli brille og linsefri. Dersom du er lei av å være avhengig av briller og linser, så anbefaler jeg deg i første omgang å bestille en undersøkelse hos Memira. Da får du sjekket synet ditt nøye samtidig som du får detaljinformasjon om hvilke behandlingsmuligheter som finnes for deg. Det er først da du kan bestemme deg for om en synskorrigerende behandling er noe for deg.

Siv Karin Felde

Yrke:
Markedssjef Memira

Synsfeil:
Nærsynthet

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
45 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå