Her får du min opplevelse av øyelaserbehandlingen!

Den 4.desember fikk jeg time hos Memira Tromsø for en laseroperasjon. Det var noe jeg hadde ønsket meg lenge, men fremdeles var jeg veldig spent og usikker om jeg skulle gjøre noe sånt med mine øyner.

Når det kommer til mine øyner så er jeg veldig redd når andre skal stikke og styre på en plass jeg er veldig sensitiv. Men da jeg var kommet frem til Tromsø måtte jeg gjennom noen papirer, fikk beroligende tabletter mens jeg ventet på en siste undersøkelse får å sjekke om alt var som det skulle være. Og det var det, passe tykk og en perfekt operasjon sa de. Og da var det bare å gå opp til venterommet å vente på kirurgen skulle hente meg inn.

Ble hentet inn og fikk noen dråper/bedøvelsesdråper inn på hvert øye. Når jeg satt der fremfor kirurgen så skjønte jeg at bak den veggen der skal det skje og da ble jeg både redd, spent og masse følelser rundt det som skulle skje så jeg knakk sammen. Men så klarte jeg tilslutt å manne meg opp å gå inn der alle sammen ventet på meg. La meg ned og var rimelig anspent i hele kroppen. Hadde sykepleier ved siden av som jeg nesten klemte hånda av hun. Jeg fikk beskjed om å holde hodet bakover og stirre på ett grønt lys hele tiden opp mot taket. Kirurgen forklarte hva han gjorde under hele operasjon så det var veldig behagelig får meg. Jeg fikk med meg alt de gjorde og det var magisk å se på. Først vasket de, så tegnet han på øyet mitt. Og det jeg syns var litt ubehagelig var når de tok den sugekoppen over øynene. Eneste man kjente var ett lite trykk som presset i mot øynene. Da de fjernet den så jeg ingenting, var som å være under vann. Så tok kirurgen en skapell  og løftet bort øverste lokket av øyet. Trur jeg glemte å puste med magen også når dem holdt på, jeg var jo så nervøs. Så tok han laseren og det luktet som svidd hår, men det ble jeg fortalt i forveien. Det tok knapp 1-2 min på hvert øye. Når han fortalte han var ferdig og kunne reise meg opp så jeg klokken som hang på veggen og da klarte jeg ikke å holde tårene tilbake, æ ble så glad og overlykkelig at jeg klarte dette her.

Etter operasjon måtte jeg inn på ett hvilerom å slappe av i 30-45 min noe som var veldig godt. Men jeg kjente etterhvert at det begynte å svi litt. Så ble hentet inn av kirurgen får å dryppe litt i hvert øye og ta en liten undersøkelse før jeg skulle dra hjem. Alt så bra ut. Jeg er så fornøyd meg all den fantastiske servicen man fikk fra man kom dit til man dro derfra. Dagen i dag ser jeg fantastisk bra med øynene mine, angrer ikke ett sekund på at jeg gjorde det. Og til alle dere som vil gjøre dette, gjør det! Er så glad jeg slepp briller og linser fikk jeg aldri på engang. Hadde rimelig dårlig syn -5 og -4 så jeg var en god kandidat får dem.

Men alt i alt er jeg super fornøyd! Kunne gjerne gjort det en gang til.

Simone Johansen

Synsfeil:
Närsynthet/Dårlig syn

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå