Silje Galdal

Jeg brukte for det meste linser, og trivdes ikke så veldig godt med det. De tørket fort og jeg ble sliten i øynene og hodet av det. Når jeg spilte håndball i haller hvor det kanskje var litt tørr luft var det et stort problem. De tørket inn, jeg gnei meg i øynene, og plutselig så jeg ingenting på grunn av at linsen hadde falt ut. På kveldene ble øynene også veldig plagsomme. Da måtte jeg som regel på med brillene. Det var liksom linsene som sa ifra når jeg skulle være trøtt, og det passet ganske dårlig mange ganger. Jeg har også en vane med å se med åpne øyne under under vann, og om sommeren mistet jeg støtt og stadig linsene når jeg badet.

Jeg fant aldri noen linser som funket bra for meg. Etter en samtale med optikeren min bestemte jeg meg for å operere øynene. Optikeren ordnet time hos Memira for meg. Jeg visste på forhånd egentlig veldig lite om både operasjonen og Memira, så jeg hadde ikke så mange forventninger om hva som ville skje på forundersøkelsen. Eneste håpet jeg hadde var at jeg kunne operere. På forundersøkelsen ble jeg forklart godt om synsproblemet jeg hadde, hva det vil si å være nærsynt, hvordan synet utvikler seg gjennom hele livet og ikke minst hva som skjer under en synskorrigerende behandling. Sist men ikke minst, fikk jeg også heldigvis beskjed om at jeg kunne opereres, så det var en veldig bra dag på Memira.

På selve operasjonsdagen ønsket pasientkoordinatoren og sykepleieren på Memira med velkommen. Jeg fikk en beroligende, som fungerte helt fint. Fikk også en pose med ting jeg trengte de neste dagene. De forklarte meg hva jeg skulle gjøre, hva jeg ikke burde gjøre de nærmeste dagene og ikke minst hvordan dråper og øyeskjold skulle brukes. Alt for at jeg skulle få et best mulig resultat raskest mulig etter operasjonen. Kirurgen kom også og hilste på meg før operasjonen. Det var ganske trygt og godt å få prate litt med han som skulle ”fixe” på synet mitt i forkant. Operasjonen gikk greit, var litt ”spesielt” til tider, men ingen smerter og jeg stolte 100 % på kirurg og sykepleier. Jeg ble etter behandlingen ført inn på et litt mørkt rom hvor jeg kunne ligge og slappe av med øynene lukket mest mulig. Fikk bedøvelsesdråper i øynene. Jeg følte at alle virkelig brydde seg om meg når jeg var på hvilerommet. De kom ofte innom og sjekket at alt var OK, gav meg bedøvelsesdråper og alle var flinke til å forklare meg ting jeg lurte på og svarte bra på alle spørsmål jeg hadde.

De tre timene fra når jeg kom hjem var litt vonde. Øynene svei og rant en del. Jeg satt i en stol med hodet bøyd forover i strekk i de tre timene. Plutselig gikk det over og jeg så helt perfekt! Var som en helt annen verden. Alt var mye klarere, og jeg kunne se detaljer jeg ikke kunne se før. Det var en fantastisk følelse.

Det er mest de situasjonene jeg nevnte over om kvelder, håndball og bading jeg merker mest forbedring. Øynene tørker ikke, og jeg lever et normalt liv uten å trenge å tenke på å ta med ekstra linser eller briller over alt hvor jeg går. Det er helt fantastisk! Det eneste er at jeg er litt lyssky til tider. Hvis det er sterk sol så myser jeg litt ekstra. Men det er bare en bagatell og jeg er kjempe fornøyd med operasjonen. Er så glad for at jeg gjorde det! Jeg har allerede begynt å anbefale alle som bruker linser eller briller til å ta kontakt med Memira! Jeg er super fornøyd, og angrer ikke et sekund på at jeg opererte øynene. Det er noe alle som kan burde gjøre, linser og briller var i alle fall et irritasjonsmoment for min del. Og trives super godt uten de! Det er en helt ny verden for meg !

Silje Galdal

Yrke:
Håndballspiller, Viper

Synsfeil:
Nærsynthet

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
22 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Flere kunder

Rune Pettersen

Rune Pettersen

Ingeniør (Lead Product Designer) hos Aker Solutions.

Rune valgte å gjøre en synskorrigerende operasjon med hensyn til sitt yrke som ingeniør og på grunn av sin aktive hobby som jeger. Alle forhåpningene ble innfridd – nå angerer han på at han ikke gjorde dette før!

Synsfeil: Alderssyn / Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå