Roger Jønsson

Kjøre motorsykkel uten å måtte bruke briller, er bare så deilig!

Da jeg var seks år gammel satte pappaen min meg opp på en hjemmebygget sak som jeg kjørte rundt i hagen vår. Deretter ble motorcross idretten for meg. Det holdt jeg på med til jeg var 16 år gammel. Etter det, ville jeg kjøre på de vanlige veiene i stedet, så da fikk jeg en motorsykkel med registreringsnummer. Jeg har kjørt mange forskjellige sykler opp gjennom årene, både større og mindre sykler. Til slutt ble det Harley Davidsson.

Å kjøre motorsykkel med briller egentlig ikke noe problem. Men det er jo slik at man må av med brillene for å ta på seg hjelmen, deretter stikke brillene inn under hjelmen igjen før man kan kjøre avgårde. Deretter samme prosedyre når hjelmen skal av igjen, spesielt også om visiret til hjelmen ikke er helt 100% tilpasset brillene. Egentlig er ikke det et stort problem, men likevel deilig om man kunne slippe det. Rett før operasjonen var jeg selvsagt litt smånervøs. Man skal gjøre noe i øynene, og man vet jo hvordan det er bare man får et lite støvkorn inn på øyet. Det er ubehagelig, kiler og stikker. En operasjon på øyet, ville det kjennes på samme vis? …….Jeg hadde en viss uro, men det viste seg etter operasjonen at det var helt, helt unødvendig å kjenne på den. Jeg merket overhode ingen ting under operasjonen. Umiddelbart etter operasjonen, hadde jeg kunnet kjøre hjem selv uten problemer, sånn strengt tatt. Men jeg hadde ikke lov til det, siden jeg hadde tatt en beroligende tablett samt fått både pupillutvidende- og bedøvende dråper på øynene før behandlingen startet. Min hverdag uten briller er mye mer bekvem. Jeg har egentlig aldri hatt noe særlig problem med å bruke briller, men nå når jeg ikke trenger dem lenger, så merker jeg hvor fantastisk deilig det er å være de foruten. Jeg kan lese på en shampooflaske i dusjen uten problemer, jeg kan barbere meg uten på måtte ha på briller. Dette er mange små greier, men det gjør hverdagen lettere og alle de små sakene blir tilsammen en vesentlighet. Når man har kommet i den alderen jeg har, og alderssynet er fullt ut utviklet, så kan jeg virkelig anbefale denne operasjonen her. Den er helt suveren!

Roger Jønsson

Yrke:
Motorsykkelkjører

Synsfeil:
Alderssyn, vanskelig med briller og hjelm

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå