Roger Amundsen

Jeg begynte med briller når jeg var rundt 22 år gammel. Jeg hadde overhode ikke hatt behov for briller før den tid, men etter en natt i minus 42 grader i knappetelt i militæret skjedde det noe med synet mitt. Jeg ”frøs” liksom i øynene på grunn av den ekstreme kulden jeg ble utsatt for. Faktum var i alle fall at fra å se meget godt på alle hold, alt fra små kart til lang avstand på en skytebane, ble synet raskt svekket.

På den tiden var jeg en aktiv orienteringsløper og synet hadde aldri vært noe tema før etter denne opplevelsen. Da ble synet et ”heft” for meg, men jeg trodde at det bare var noe jeg måtte leve med og gjorde så i mange år, helt frem til i dag.

Sønnen min tok en laserbehandling for flere år siden og ble svært fornøyd med resultatet han fikk. Jeg vurderte behandling for meg da, men fikk aldri tid til å gjøre noe med det før nå.

Jeg tok kontakt med Memira på Hamar og fikk fra første dag en seriøs og god informasjon og kundepleie. Selve operasjonen gikk også veldig greit, selv om jeg opplevde litt mer ubehag enn jeg hadde forventet meg. Jeg hadde nok trodd at jeg skulle ha et helt ”korrekt” syn med en gang etter operasjonen og hadde ikke helt forståelse for at et nyoperert syn må gå seg litt til før det er på plass. Tiden etter var til dels noe plagsom, og til tider spurte jeg meg selv om det var en vellykket behandling. Jeg var sår på øynene og følte jeg så dårligere. Hadde jeg gjort noe som ikke kunne reverseres med noe så viktig som synet?

Denne følelsen var akkurat som Memira hadde fortalt meg at det kom til å bli. Men jeg hadde nok ikke tatt det helt innover meg i forkant av behandlingen. Det er ikke til å legge skjul på at jeg etter ca 1-2 mnd var i tvil om dette var fornuftig gjort.

Jeg fulgte alle de planer som var lagt for etterkontroller og på disse ble jeg forsikret om at alt hadde gått bra og at utviklingen av synet etter operasjonen var helt normal. Det var bra å få denne vissheten.

Hele tiden har Memira fulgt planene for oppfølging og kontroll. Dette føltes veldig betryggende og som de fortalte meg ble ubehaget mindre og mindre og synet bedre og bedre etter hvert som tiden gikk. Nå, ca 1 år etter behandlingen min, er mine tanker bare positive til det jeg har opplevd hos Memira. Det går så bra og jeg ser akkurat det jeg vil se.

Forventningene mine til Memira var ekstremt høye. Dette er ikke et felt for amatører og useriøse aktører. Til det er synet til folk alt for viktig! Memira jobbet akkurat slik som de fortalte og det vi avtalte, oppfølgingen var gjort av gode fagfolk og jeg er fornøyd med mitt nye syn. Nå slipper jeg duggete briller, møkkete briller, knuste briller, skjeve briller, moteriktige briller, lete etter briller…

Roger Amundsen

Yrke:
Rådgiver

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå