Robert Sørlie

Når man er brannmann må man kunne se detaljer på alle nivå. Det er rett og slett sekunder det står om!

I høst gjorde jeg en linsebytteoperasjon for å slippe lesebrillene mine som jeg måtte starte med så å si over natten da jeg ble 45 år. For de som har fått behovet for lesebriller, så skjønner man raskt hvor frustrerende dette kan være. Du trenger nemlig ikke brillene hele tiden, bare når du skal lese eller se noe som er ganske så lite, som for eksempel avisen. På avstand ser du supergodt og da er lesebrillene bare ødeleggende for det du skal se. Derfor har jeg hatt nå 10 år med ”av med brillene, på med brillene, av med brillene, hvor er brillene?”

Dette var jeg mektig lei av og jeg følte et spesielt stort ansvar i forhold til jobben min som brannmann. Når brannalarmen går, så har man ikke tid til å lete etter brillene sine. Da må man bare løpe og komme seg i bilen. Men ser man ikke godt da, så er det en stor risiko for at man ikke klarer å lese instrumentpanelet på bilen. Dårlig syn følte jeg derfor kunne få fatale følger i min jobbsituasjon. En venn av meg fortalte at dette med alderssyn var løsbart gjennom en trygg og velutprøvd operasjonsmetode, var jeg ikke i tvil om at jeg ville løse mitt problem og det hos Memira. Maken til profesjonalitet, trygghet og vennlighet har jeg ikke opplevd andre steder.

Nå kan jeg se og lese over alt. Ingen ting er utfordrende lenger. Jeg slipper å tenke på lesebriller hvor enn jeg er.

Robert Sørlie

Yrke:
Brannmann

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå