Linsebytte ble løsningen for Pia

Pia Clerté er en dynamisk skytter og konkurrerer på elitenivå. Hun har brukt briller siden tiårsalderen. I tillegg har hun den senere tiden blitt rammet av alderssynet som igjen forverret situasjonen ytterliger og gjorde det virkelig trøblete å være en aktiv sportsskytter. Løsningen fantes heldigvis – og det gjennom et linsebytte hos Memira.

Pia har stort sett brukt briller, men prøvde også kontaktlinser en liten periode før hun fikk problemer med tørre øyne og da så seg nødt til å kutte ut bruken av kontaktlinser. Hennes kraftige nærsynthet ble også med årene vesentlig forverret, samt at alderssynsproblematikken gjorde det svært vanskelig å finne siktbildet når hun skulle skyte. Enten måtte hun trappe ned på idretten sin, hvilket hun ikke ønsket, eller så måtte der finnes en annen og bedre løsning på problemet. Og det gjorde det – hør henne fortelle om sin opplevelse med en linsebyttebehandling!

Selve operasjonen gikk veldig bra. Spesielt mye raskere enn jeg hadde trodd det skulle gjøre.

Pia Clerté

Yrke:
Konkurranseskytter

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå