Fotballspilleren Nicolay T Solberg

Jeg har satset seriøst på fotball hele livet, men egentlig ikke satset eller fokusert seriøst på alle smådetaljer som må til for at alt skal være på plass for en toppspiller. Sånn som med synet.

Jeg brukte aldri briller, men prøvde meg litt med linser. Det var noe jeg ikke likte så godt. Når jeg prøvde å bruke linser, falt de ofte ut mens jeg spilte fotball. Øynene mine ble også veldig tørre og irriterte av linsene, så etterhvert gikk jeg heller uten, med de konsekvenser det fikk.  Hverdagen min ble veldig slitsom ettersom jeg måtte myse veldig på ting som var et stykke unna. Selv på mobil/PC myste jeg. Jeg klarte ikke se skikkelig  hva foreleserne gjorde fremme på tavlen heller. Bedre var det ikke på fotballbanen, til og med oppladningen  til både trening og kamp ble dårlig. Orienteringsevnen min ute på banen var rett og slett dårlig, og man blir ikke topp, topp fotballspiller om orienteringsevnen ikke er på plass. Når treneren min sa at det måtte være noe galt med synet mitt på grunn av den dårlige orienteringsevnen, bestemte jeg meg for å finne ut hvordan jeg kunne løse synsfeilen. Det ble litt Googling, så kom Memira opp. Jeg sendte en henvendelse via memira.no, og ble raskt ringt opp igjen av en kunderådgiver. Forundersøkelsen ble booket inn og gjennomført. Der fikk jeg  bekreftet forventningene mine at en øyelaseroperasjon ville gjøre livet mitt mye lettere.  Etter den konsultasjonen, ville jeg bare få gjort operasjonen så fort som mulig slik at hverdagen både som student og fotballspiller kunne bli bedre.

På operasjonsdagen, ble jeg møtt av et godt team som hele tiden sørget for at jeg hadde det fint og alt av bekymringer ble lagt til side. Jeg tok en valiumpille, som gjorde at jeg slappet ekstra godt av. Selve behandlingen gikk veldig fint. Litt spesielt var det, men til gjengjeld gikk det veldig fort. Øyelegen var flink til å fortelle meg hva han gjorde mens jeg ble behandlet. Dette gav meg trygghet, alt føltes å gå veldig raskt og jeg slappet ekstra godt av  på grunn av øyelegens nøye forklaringer. Det har noe med å snakke seg gjennom ting, eller snakke seg gjennom en operasjon…..

Etter behandlingen fikk jeg slappe av med øynene igjen på et mørkt rom, før ny undersøkelse og “utskriving” ble gjort. Jeg var hjemme igjen etter litt over 1 time, og holdt meg deretter på et mørkt rom i ca 4 timer. På kvelden kunne jeg leve nesten helt normalt igjen.

Tiden etter behandlingen har gått veldig fint. Jeg har levd som normalt dagene etter, og  bare følt at jeg hadde litt “solbrente” øyne de 1-2 første dagene etter operasjonen. Nå kan jeg  se forelesningene fra bakerste rad uten å myse. På fotballbanen har jeg nå mer oversikt og blir ikke like sliten i hodet som jeg gjorde før operasjonen.

Til alle andre som har en synsfeil og ikke er så glad i brillene eller linsene sine, så vil jeg bare anbefale de å hoppe i det og gjøre behandlingen så raskt som mulig, og så klart gjøre det hos Memira. Jeg kommer til å si til dem at det tar deg en halv dag av livet ditt å gjøre det bedre enn før.  Nå holder jeg ut en hel dag både på skole og trening, uten å måtte bruke ekstra energi på synet!

Nicolay T Solberg

Yrke:
student

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK