Livet mitt før jeg tok kontakt med Memira var ett mareritt!

De siste 10 årene mine har vært ett en stor utfordring da jeg plutselig ikke klarte å lese vanlig tekststørrelser lenger. Man tenker ikke på dette problemet med alderssynet før det plutselig er der. Nesten over natten….

Jeg var iferd med å ikke kunne drive med det jeg hadde av hobbyer som var en nødvendighet for meg. De siste 10 årene mine har vært ett en stor utfordring da jeg plutselig ikke klarte og lese tallene på lotto- kupongen og skriften i boka jeg leste. Hvis jeg var på en butikk og skulle se på prisen og hadde glemt brillene måtte jeg spørre om hva som sto på prislappen. Sminke meg kunne jeg bare glemme og traff jeg folk på avstand så jeg dem ikke. Til og med når jeg kjørte bil hadde jeg problemer for jeg så ikke farstgrensen på dashbordet. Jeg har også flere hobbyer som jeg trenger og se godt for og kunne utføre.

Så fikk jeg høre av min far at han hadde tatt linsebytte og anbefalte meg å ta kontakt med Memira – som jeg gjorde. Der anbefalte de meg linseinplantat, noe som jeg gjorde og det er den beste investeringen jeg har gjort. Jeg ble veldig godt informert i forkant av inngrepet og gruet meg ikke noe særlig. Under ingrepet forklarte de hele veien om hva de gjorde så jeg følte meg tatt godt vare på. Etter inngrepet fikk jeg bedskjed om og ta kontakt uansett hva tid det var på døgnet. Og ingen spørsmål var dumme var de veldig nøye og påpeke. Jeg må si at den kompetansen personale viste er helt på topp og ikke minst den gode services de har. Nå er det ett år siden jeg fikk gjort det og hverdagen er blitt ny. Jeg har ikke hatt noen som helst problemer etter operasjonen den første måneden hadde jeg problemer med ringer rundt lyset,men jeg fokuserte på lys fra samme dag som jeg tok opperasjonen vet ikke om det er et som har hjulpet. Jeg så TV samme kveld som jeg hadde tatt inngrepet uten briller og så helt klart og da jeg skulle legge meg kunne jeg til og med lese på senga uten brillene på halv åtte. Nå kan jeg også få fokusert skikkelig når jeg fotograferer. Og ikke minst jeg kunne se hvem som ringer eller sender melding når jeg går meg en tur. Med denne operasjonen har jeg fått friheten og gløden for hobbyinteressene mine igjen og det var veldig viktig.

Dette er noe jeg vil anbefale på det sterkeste til andre og gjøre med god samvittighet. Det er bare å ta kontakt hvis det er noe dere lurer på , så svarer jeg så godt jeg kan. Med vennlig hilsen Linda Reianes

Linda Reianes

Yrke:
Hobbyfotograf

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
ICL linseimplantat

Alder ved operasjon:
52 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt - hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat
Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Øyvind Solbrekken Flatla Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra. Det er nok ikke lett...

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: ICL linseimplantat
Geir Joar Werstad

Geir Joar Werstad

Melkebonde

«Endelig fikk jeg en effektiv hverdag», sier melkebonden Geir Joar Nå kan jeg gjøre hva jeg vil, hvor jeg vil og til den tid jeg vil uten å tenke på...

Synsfeil: Nærsynt / tynne hornhinner
Operasjon: ICL linseimplantat