Jeg ville ganske enkelt ha det som før!

Se godt,helt uten å være avhengig av hjelpemidler. Når jeg merket at jeg begynte å se dårlig var derfor valget enkelt, sier Linda Maaseide.

Hos Memira opplevde hun å være i de beste hender. Linda er selvstendig næringsdrivende og medeier i Cosmedica som eier varemerket Elixir Cosmeceauticals, og driver to medisinske hudpleieklinikker i henholdsvis Sandnes og Stavanger.

Det var en skikkelig nedtur, dette med alderssynet

Jeg har alltid vært så heldig at synet mitt har vært glimrende. Derfor ble det en gedigen nedtur da jeg merket at jeg måtte myse når jeg sjekket mobilen eller skulle se på TV. Til å begynne med gikk det rimelig greit. Jeg merket likevel at det raskt ble mer anstrengende å få med seg alt, og det tok ikke mange månedene før jeg måtte krype til korset og bruke noen helt enkle lesebriller.

For meg var det en stor overgang. Siden jeg alltid har sett perfekt hadde jeg jo ingen erfaring med briller eller kontaktlinser, og det var heller ikke noe som fristet.

Jeg ville ganske enkelt ha det som før: Se godt, helt uten å være avhengig av hjelpemidler. Jeg tok derfor et nettsøk, og fant ut at Memira hadde en klinikk i nærheten. Da var valget lett, og 8. november 2018 gjennomførte jeg operasjonen.

Ingenting å grue seg for

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg gruet meg litt på forhånd, så derfor er det deilig å kunne si at operasjonen gikk superfint. For det første gikk det superkjapt, og for det andre var det ikke vondt i det hele tatt. Jeg tipper at de brukte cirka 15 minutter på hvert øye, men må nok innrømme at det blir litt synsing. Det hele gikk nemlig så enkelt og rolig for seg at jeg ikke tenkte på tiden. Siden jeg fikk lokalbedøvelse kjente jeg jo ikke noe heller, dette var helt smertefritt. Det morsomste er egentlig hva som skjedde etter operasjonen. Jeg ble fulgt inn på et stillerom hvor jeg skulle slappe av, og da er det bare å innrømme at jeg duppet av. Det sier jo litt om at jeg opplevde å være i de beste hender.

Hva har endret seg?

Allerede rett etter operasjonen kunne jeg se alt med liten skrift uten problemer. Det var en stor lettelse. Jeg har jo alltid vært vant til å leve et så lettvint liv som mulig, så for meg var det viktig å slippe å være avhengig av briller eller andre hjelpemidler. Noe av det første jeg gjorde var derfor å endre skriftstørrelsen på mobilen. Da jeg begynte å se dårlig hadde jeg nemlig økt denne til maks, men nå er jeg tilbake på de minste fontene igjen. For meg var det en befrielse. I det daglige opplever jeg også at det nå er mye lettere å lese bruksanvisninger og varedeklarasjoner med liten skrift, og siden det er noe jeg må gjøre hele tiden i jobben min er dette gull verdt.

Gjør det!

Rådet mitt er derfor klart: Er du lei av å se dårlig bør du definitivt sjekke om du kan ta en øyeoperasjon, og basert på min erfaring gir jeg Memira mine beste anbefalinger. En ting er at selve resultatet ble bra. Men når jeg i tillegg alltid hadde samme lege på forundersøkelsen, under selve operasjonen og på etterkontrollen, følte jeg meg trygg og godt ivaretatt under hele prosessen.

Mvh Linda Maaseide

Linda Maaseide

Yrke:
Leder i Cosmedica

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå