Piloter må ha et godt syn, og jeg vil bli pilot!

Både utdannelsen og at Lillian er plaget på allergier var momenter som medførte hennes beslutning om å gjøre en øyelaser.

Som en fremtidig pilot er jeg avhengig av godt syn, som hvert år må leve opp til satte krav.
Da jeg hadde godt nok syn i utgangspunktet til å kunne bli pilot, så var jeg ikke nødt til å korrigere synet, men med årlige sjekker, så er det ikke å se bort ifra at det forverres, og en dag var blitt for dårlig. Da blir man momentant “grounded”, som vil si at man ikke kan fly. I tillegg til dette er det flere fordeler med en korrigering av øyet for min del:
Jeg har alltid slitt med allergi hver sommer, som gjør det veldig vanskelig å gå med linser. Briller benytter jeg minst mulig, og spesielt ikke om sommeren pga. varme og svette som får brillene til å skli av og gnage. Mine allergier gav meg ikke noe valg, men etter jeg var hos Memira var ikke det noe problem lenger!

Laseroperasjon har alltid vært noe jeg har vært åpen for, men det har ikke vært aktuelt for min studentøkonomi. Avbetalingsavtalen de har som betalingsalternativ gjorde plutselig det ikke bare aktuelt, men helt overkommelig.
Jeg var inne for en LASIK, og ble møtt med effektiv, hyggelig, og profesjonell hjelp.
Nå kan jeg nyte godt syn uten linser eller briller, og det er helt fantastisk!

Ikke trenger jeg å tenke på svømmende linser pga. allergier, eller trening, eller bading. Ei heller når jeg hopper i fallskjerm, og jeg helst skal se både de jeg hopper med, høydemåler og hvor jeg skal lande. Lesing og strikking går enda bedre nå når jeg ser så bra. Jeg trenger ikke planlegge linsevann eller reservebriller når jeg reiser.
Totalt så er det mye mer behagelig og økonomisk i lengden.
Absolutt noe jeg vil anbefale videre, både for studenter, fallskjermhoppere, og andre fremtidige piloter!