Piloter må ha et godt syn, og jeg vil bli pilot!

Både utdannelsen og at Lillian er plaget på allergier var momenter som medførte hennes beslutning om å gjøre en øyelaser.

Som en fremtidig pilot er jeg avhengig av godt syn, som hvert år må leve opp til satte krav. Da jeg hadde godt nok syn i utgangspunktet til å kunne bli pilot, så var jeg ikke nødt til å korrigere synet, men med årlige sjekker, så er det ikke å se bort ifra at det forverres, og en dag var blitt for dårlig. Da blir man momentant “grounded”, som vil si at man ikke kan fly. I tillegg til dette er det flere fordeler med en korrigering av øyet for min del: Jeg har alltid slitt med allergi hver sommer, som gjør det veldig vanskelig å gå med linser. Briller benytter jeg minst mulig, og spesielt ikke om sommeren pga. varme og svette som får brillene til å skli av og gnage. Mine allergier gav meg ikke noe valg, men etter jeg var hos Memira var ikke det noe problem lenger!

Laseroperasjon har alltid vært noe jeg har vært åpen for, men det har ikke vært aktuelt for min studentøkonomi. Avbetalingsavtalen de har som betalingsalternativ gjorde plutselig det ikke bare aktuelt, men helt overkommelig. Jeg var inne for en LASIK, og ble møtt med effektiv, hyggelig, og profesjonell hjelp. Nå kan jeg nyte godt syn uten linser eller briller, og det er helt fantastisk!

Ikke trenger jeg å tenke på svømmende linser pga. allergier, eller trening, eller bading. Ei heller når jeg hopper i fallskjerm, og jeg helst skal se både de jeg hopper med, høydemåler og hvor jeg skal lande. Lesing og strikking går enda bedre nå når jeg ser så bra. Jeg trenger ikke planlegge linsevann eller reservebriller når jeg reiser. Totalt så er det mye mer behagelig og økonomisk i lengden. Absolutt noe jeg vil anbefale videre, både for studenter, fallskjermhoppere, og andre fremtidige piloter!

Lillian Sharon Tassaasen

Yrke:
Pilotstudent

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK