Piloter må ha et godt syn, og jeg vil bli pilot!

Både utdannelsen og at Lillian er plaget på allergier var momenter som medførte hennes beslutning om å gjøre en øyelaser.

Som en fremtidig pilot er jeg avhengig av godt syn, som hvert år må leve opp til satte krav. Da jeg hadde godt nok syn i utgangspunktet til å kunne bli pilot, så var jeg ikke nødt til å korrigere synet, men med årlige sjekker, så er det ikke å se bort ifra at det forverres, og en dag var blitt for dårlig. Da blir man momentant “grounded”, som vil si at man ikke kan fly. I tillegg til dette er det flere fordeler med en korrigering av øyet for min del: Jeg har alltid slitt med allergi hver sommer, som gjør det veldig vanskelig å gå med linser. Briller benytter jeg minst mulig, og spesielt ikke om sommeren pga. varme og svette som får brillene til å skli av og gnage. Mine allergier gav meg ikke noe valg, men etter jeg var hos Memira var ikke det noe problem lenger!

Laseroperasjon har alltid vært noe jeg har vært åpen for, men det har ikke vært aktuelt for min studentøkonomi. Avbetalingsavtalen de har som betalingsalternativ gjorde plutselig det ikke bare aktuelt, men helt overkommelig. Jeg var inne for en LASIK, og ble møtt med effektiv, hyggelig, og profesjonell hjelp. Nå kan jeg nyte godt syn uten linser eller briller, og det er helt fantastisk!

Ikke trenger jeg å tenke på svømmende linser pga. allergier, eller trening, eller bading. Ei heller når jeg hopper i fallskjerm, og jeg helst skal se både de jeg hopper med, høydemåler og hvor jeg skal lande. Lesing og strikking går enda bedre nå når jeg ser så bra. Jeg trenger ikke planlegge linsevann eller reservebriller når jeg reiser. Totalt så er det mye mer behagelig og økonomisk i lengden. Absolutt noe jeg vil anbefale videre, både for studenter, fallskjermhoppere, og andre fremtidige piloter!

Lillian Sharon Tassaasen

Yrke:
Pilotstudent

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå