Lamar Mahmuzic – DJ

Lamar opplevde problemer med både briller og kontaktlinser i jobben som DJ. Han bestemte seg for å gjennomføre en øyelaserbehandling hos Memira. Få innblikk i hans opplevelse og hør ham fortelle om hvordan en øyelaser endret hverdagen hans.

Du glemmer det allerede etter 1 -2 uker at du har hatt dårlig syn
– Lamar Mahmuzic

Livet som DJ – før øyelaser

Lamar forteller hvorfor synet er veldig viktig i arbeidet som DJ på nattklubb. Det er et miljø som er mørkt samtidig som det er mye lys som flimrer, og som DJ ønsket han også å kunne se menneskene foran seg på scenen. Lamar brukte oftest linser siden han ikke likte å bruke briller, men linsene fikk øynene til å bli tørre slik at han noen ganger måtte bruke briller. Dette gjorde at det ble vanskelig å bruke hodetelefonene.

Veien til øyelaser

Lamar beskriver det siste pushet han trengte for å ta steget til en øyelaserbehandling.

-Jeg hadde tenkt på det lenge og storebroren min hadde gjort det og hadde ingen problemer i det hele tatt. Jeg ville bare bli kvitt linsene! Jeg så et videoklipp med en person som hadde gjort det, og da bestemte jeg meg for å ta steget – og gjorde det helt enkelt, forteller han.

Livet som DJ – etter øyelaser

Lamar beskriver at han raskt var tilbake i DJ-standen etter øyelaserbehandlingen og at han også raskt ble vant til sitt nye liv.

– Resultatet har vært skikkelig bra! Etter en uke kunne jeg stå og DJ’e tror jeg. Eller egentlig så DJet jeg den første helgen men da sto jeg med solbriller. Du glemmer det allerede etter 1-2 uker at du har hatt dårlig syn, noe som er helt utrolig siden du har hatt det hele livet. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og anbefaler det virkelig! Hvis du nøler tror jeg du bør tenke gjennom det en gang til – og bare gjøre det egentlig. Det er mitt beste tips, avslutter han.

Hvilken metode passer meg?

Ved en undersøkelse får du svar på hvilken metode, som passer best deg og din synsfeil.

Lamar Mahmuzic – DJ

Yrke:
DJ

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
24 år

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå