Lamar Mahmuzic – DJ

Lamar opplevde problemer med både briller og kontaktlinser i jobben som DJ. Han bestemte seg for å gjennomføre en øyelaserbehandling hos Memira. Få innblikk i hans opplevelse og hør ham fortelle om hvordan en øyelaser endret hverdagen hans.

Du glemmer det allerede etter 1 -2 uker at du har hatt dårlig syn
– Lamar Mahmuzic

Livet som DJ – før øyelaser

Lamar forteller hvorfor synet er veldig viktig i arbeidet som DJ på nattklubb. Det er et miljø som er mørkt samtidig som det er mye lys som flimrer, og som DJ ønsket han også å kunne se menneskene foran seg på scenen. Lamar brukte oftest linser siden han ikke likte å bruke briller, men linsene fikk øynene til å bli tørre slik at han noen ganger måtte bruke briller. Dette gjorde at det ble vanskelig å bruke hodetelefonene.

Veien til øyelaser

Lamar beskriver det siste pushet han trengte for å ta steget til en øyelaserbehandling.

-Jeg hadde tenkt på det lenge og storebroren min hadde gjort det og hadde ingen problemer i det hele tatt. Jeg ville bare bli kvitt linsene! Jeg så et videoklipp med en person som hadde gjort det, og da bestemte jeg meg for å ta steget – og gjorde det helt enkelt, forteller han.

Livet som DJ – etter øyelaser

Lamar beskriver at han raskt var tilbake i DJ-standen etter øyelaserbehandlingen og at han også raskt ble vant til sitt nye liv.

– Resultatet har vært skikkelig bra! Etter en uke kunne jeg stå og DJ’e tror jeg. Eller egentlig så DJet jeg den første helgen men da sto jeg med solbriller. Du glemmer det allerede etter 1-2 uker at du har hatt dårlig syn, noe som er helt utrolig siden du har hatt det hele livet. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og anbefaler det virkelig! Hvis du nøler tror jeg du bør tenke gjennom det en gang til – og bare gjøre det egentlig. Det er mitt beste tips, avslutter han.

Hvilken metode passer meg?

Ved en undersøkelse får du svar på hvilken metode, som passer best deg og din synsfeil.

Lamar Mahmuzic – DJ

Yrke:
DJ

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
24 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK