Khaddi Sagnia

Atleten Khaddi brukte både briller og linser før hun bestemte seg for å se om hun kunne gjøre øyelaser. Les om hennes tanker og veien til et linse- og brillefritt liv!

Behandlingsdagen og tankene rundt øyelaser

Da jeg kom på operasjonsdagen, ble jeg tatt godt vare på og måtte først gjennom en øyesjekk og jeg fikk vite alt om hvordan operasjonen ville gå. Noen minutter før operasjonen fikk jeg bedøvelsesdråper, som til min overraskelse virkelig lammet øynene mine.

Vel, inne på operasjonsbordet var jeg veldig nervøs og redd. Men heldigvis hadde jeg en sykepleier som satt ved siden av meg og holdt meg i hånden og strøk meg over skulderen hele tiden, noe som ga meg en stor trygghet.

Khaddi Sagnia

Yrke:
Friidrettsutøver

Synsfeil:
Nærsynt

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
27 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Jeg kan ikke slutte å fortelle hver person jeg møter at jeg nå kan se.

Khaddi om tiden etter øyelaser

Når jeg dro hjem holdt jeg øynene lukket i 3 timer. Noe jeg gjorde mens jeg hørte på lydboken, den svi i mellomtiden. Etter 3 timer kjentes øynene veldig bra ut, og jeg levde som vanlig der jeg brukte solbriller innendørs første og andre dag, men utendørs bruker jeg fortsatt solbrillene for ikke å utsette øynene for sterkt lys.

Ti ting å tenke på før en øyeoperasjon

Nå en uke etter operasjonen ser jeg veldig godt. Jeg har ingen problemer med skarpe lys eller rare konturer, men jeg kan tydelig se noe som gjør meg veldig glad. Jeg kan ikke slutte å fortelle hver person jeg møter at jeg kan se i dag.

Jeg er veldig glad for at jeg valgte å legge øynene mine i Memiras hender. Jeg var utrolig nervøs, spesielt når operasjonen var på øynene, men jeg ble veldig godt behandlet og ivaretatt gjennom hele prosessen, noe som gjorde det lettere for meg å utføre operasjonen og ha tillit til legen og sykepleierne.

Flere kunder

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå