Janne Evenshus

Jobben min i butikk var ikke grei, så lenge jeg måtte bruke briller.

Mitt syn forandret seg ofte, og jeg trengte nye glass i brillene en gang i året. Jeg brukte også progressive briller, som jeg vil påstå ga meg vond rygg og holdning. Brilleskifte var svært nødvendig å gjøre så ofte for å klare og utføre arbeidsoppgaver. Men disse brilleskiftene ble selvsagt raskt en svært dyr og slitsom affære.

Mitt møte med Memira var svært positivt fra første stund. Jeg ble raskt trygg på at dette var det riktige for meg å gjøre. Jeg følte at optikeren som gjorde forundersøkelsen på meg hele tiden lyttet og hørte virkelig etter hva jeg lurte på. Hun svarte nøye på alt jeg var usikker på og i tvil om. Jeg var jo redd i utgangspunktet og syntes dette med linsebytte hørtes veldig skummelt ut, men det var før jeg hadde gjennomført forundersøkelsen. Den ble veldig nøye gjennomført og var veldig betryggende.

Selve behandlingen var smertefri, men litt skummel siden jeg ikke hadde gjort noe som helst med øynene mine tidligere og ikke visste helt hva neste steg i behandlingen ville innebære. Da var det godt å ha en trygg og solid kirurg som hele veien sjekket av om jeg var utrygg og også forklarte nøye hva han kom til å gjøre i neste sekund. Etter behandlingen så jeg godt fra første stund og hadde ingen plager i hele tatt. Det var bare å følge de rådene og retningslinjene jeg hadde fått til punkt og prikke. Det eneste uvanlige jeg opplevde, var å bli mer lysfølsom i de første dagene etter behandlingen, så solbriller var et must for meg. Denne lysskyheten gav seg etter ca. 1 mnd og da var alt helt fint.

Det kom også noe positivt ut av lysømfintligheten; jeg fikk nemlig kjøpt meg nye kule solbriller og slapp spesialsolbriller med styrke!

Janne Evenshus

Yrke:
Butikksjef

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå