Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Janne Evenshus

Jobben min i butikk var ikke grei, så lenge jeg måtte bruke briller.

Mitt syn forandret seg ofte, og jeg trengte nye glass i brillene en gang i året. Jeg brukte også progressive briller, som jeg vil påstå ga meg vond rygg og holdning. Brilleskifte var svært nødvendig å gjøre så ofte for å klare og utføre arbeidsoppgaver. Men disse brilleskiftene ble selvsagt raskt en svært dyr og slitsom affære.

Mitt møte med Memira var svært positivt fra første stund. Jeg ble raskt trygg på at dette var det riktige for meg å gjøre. Jeg følte at optikeren som gjorde forundersøkelsen på meg hele tiden lyttet og hørte virkelig etter hva jeg lurte på. Hun svarte nøye på alt jeg var usikker på og i tvil om. Jeg var jo redd i utgangspunktet og syntes dette med linsebytte hørtes veldig skummelt ut, men det var før jeg hadde gjennomført forundersøkelsen. Den ble veldig nøye gjennomført og var veldig betryggende.

Selve behandlingen var smertefri, men litt skummel siden jeg ikke hadde gjort noe som helst med øynene mine tidligere og ikke visste helt hva neste steg i behandlingen ville innebære. Da var det godt å ha en trygg og solid kirurg som hele veien sjekket av om jeg var utrygg og også forklarte nøye hva han kom til å gjøre i neste sekund.
Etter behandlingen så jeg godt fra første stund og hadde ingen plager i hele tatt. Det var bare å følge de rådene og retningslinjene jeg hadde fått til punkt og prikke. Det eneste uvanlige jeg opplevde, var å bli mer lysfølsom i de første dagene etter behandlingen, så solbriller var et must for meg. Denne lysskyheten gav seg etter ca. 1 mnd og da var alt helt fint.

Det kom også noe positivt ut av lysømfintligheten; jeg fikk nemlig kjøpt meg nye kule solbriller og slapp spesialsolbriller med styrke!