Geir Eithun

Som sandvolleyballspelar er sol, sand, vatn, sveitte, salt og reiser ein del av kvardagen. Å nytte kontaktlinser for å korrigere synsfeil har til tider vore ei stor utfordring. Tørre linser, svie ved svette, saltvann, sterkt sollys og sand under linsene er alt uro-moment når aktiviteten på bana krev sitt av alle kroppslege sanssar. Med nærare 200 reisedøgn i året er også det å gløyme linser, ta med for få, eller å miste dei ei slitsam oppleving. Prøv å forklare en balineser at du skal ha døgnlinser med

På Memira fann eg løysinga. Etter ein kort konsultasjonstime og utredning av auga fann spesialisten ut at horhinna var tilstrekkelig tjukk og at ein laseroperasjon lot seg gjennomføre. FemtoLASIK er den nyaste forma for laseroperasjon, og vert rekna som den sikraste og tryggaste behandlingsmetoden. Memira sto klare til å gjennomføre inngrepet allereie dagen etter.

På behandlingsdagen blei eg møtt av det hyggelige personalet på Memira som gav ein grundig og beroligande gjennomgang av inngrepet. Sjølve inngrepet var gjort på under fem minutt, og med bedøvande dråper var det heile ei smertefri oppleving. Allereie samme kveld var synet bedre enn ved bruk av kontaktlinser, to dager etter inngrepet gjennomførte eg ei rolig trening på sanden, og har vore utan nokon form for ubehag sidan.

Kvardagen min har vorte mykje letterare etter inngrepet. Eg slepp bekymre meg for linser som fell ut, sand som kjem under linsa, eller ubehag med tørre linser. Alt fokus kan no vere der det bør; på neste ballveksling. På veg mot toppen er detaljane viktige. Memira har gjort synet betre og meg til ein tryggare volleyballspelar.

Geir Eithun

Yrke:
Beachvollyball-spiller

Synsfeil:
Nærsynthet

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
33 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå