Ellen Haagensen

Endelig kom dagen der jeg også fikk oppleve dette!

For en dag, for en opplevelse og for en fantastisk oppfølging både før- og etter operasjonen på Memiraklinikken i Oslo, og for et profesjonelt operasjonsteam!

Det er en spesiell følelse å kjenne på kroppen det vi leverer til våre kunder, for å gjøre en synskorrigerende operasjon er faktisk  noe ganske annet enn å handle melk og syltetøy i butikken. Jeg forstår veldig godt at våre pasienter tenker seg ekstra nøye om, og at de har en lang vurderingstid før man gjør sin endelige beslutning. Men da er det så herlig å ha kjent dette “ganske annet” på kroppen selv. Nå kan jeg virkelig fortelle alt av detaljer om behandlingen til alle som lurer!

Briller og linser er kastet, langsyntheten fra jeg var liten, skjeve hornhinner og kranglete alderssyn er nå fjernet og varig endret med linsebytteoperasjonen! Jeg tror det er få som ikke gruer seg litt før et slikt inngrep. Til dere som gruer dere, snu om tankene dine og nyt muligheten som finnes for dette var en vanvittig herlig opplevelse og reise på veien til frihet hvor jeg ikke trenger bekymre meg mer for å se dårlig. Jeg opplevde overhode ingen smerte hverken under eller etter operasjonen, men man kjenner at det skjer noe . naturlig nok og du opplever lysendringer i løpet av operasjonen. Alt blir likevel forklart på en god måte før kirurgen gjør de ulike stegene i operasjonen.

Akkurat nå i skrivende stund er det et par timer siden operasjonen, og jeg ser allerede nå bedre enn jeg har gjort på mange, mange år. Det er nesten helt uforklarlig at noen få minutter inne på en operasjonsstue, og man ser helt klart og  tydelig igjen. Jeg er imponert over den forskning og utvikling som har  kommet frem til denne løsningen, og jeg er utrolig stolt av å være en del av teamet til Memira.   Jeg vet nå av egen erfaring hva vi kan levere av fordeler for våre pasienter, og jeg vet helt klart at synskorrigerende behandling er et reelt alternativ til  briller og linser. Måtte bare ennå flere forstår fordelen det gir!

Takk til Memira – for frihet uten briller og linser!

Her er jeg og operasjonsgjengen rett etter at min nye fremtid har startet:)

Ellen Haagensen

Yrke:
Area Salesmanager Memira Norge

Synsfeil:
Alderssyn, Astigmatisme, kunne ikke gjøre jobben godt nok

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Marianne Saus

Marianne Saus

Festivalsjef

Marianne, festivalsjef og musikkentusiast, deler sin inspirerende reise fra å måtte jonglere flere brilletyper til å nyte full synsfrihet.

Synsfeil: Langsynthet
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Stein Ove Ødegård

Stein Ove Ødegård

Head of Conference & Events

Godt syn, uten å være avhengig av briller, er veldig viktig for Stein Ove både privat og i jobb. Etter Linsebytte kan han ha 100 % fokus på det han elsker å gjøre.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

Når Kurt fikk alderssynet, synes han det var vanskelig å utføre en god jobb på scenen. Etter linsebytte ser han endelig setlisten og publikum igjen.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)