Ellen Haagensen

Endelig kom dagen der jeg også fikk oppleve dette!

For en dag, for en opplevelse og for en fantastisk oppfølging både før- og etter operasjonen på Memiraklinikken i Oslo, og for et profesjonelt operasjonsteam!

Det er en spesiell følelse å kjenne på kroppen det vi leverer til våre kunder, for å gjøre en synskorrigerende operasjon er faktisk  noe ganske annet enn å handle melk og syltetøy i butikken. Jeg forstår veldig godt at våre pasienter tenker seg ekstra nøye om, og at de har en lang vurderingstid før man gjør sin endelige beslutning. Men da er det så herlig å ha kjent dette “ganske annet” på kroppen selv. Nå kan jeg virkelig fortelle alt av detaljer om behandlingen til alle som lurer!

Briller og linser er kastet, langsyntheten fra jeg var liten, skjeve hornhinner og kranglete alderssyn er nå fjernet og varig endret med linsebytteoperasjonen! Jeg tror det er få som ikke gruer seg litt før et slikt inngrep. Til dere som gruer dere, snu om tankene dine og nyt muligheten som finnes for dette var en vanvittig herlig opplevelse og reise på veien til frihet hvor jeg ikke trenger bekymre meg mer for å se dårlig. Jeg opplevde overhode ingen smerte hverken under eller etter operasjonen, men man kjenner at det skjer noe . naturlig nok og du opplever lysendringer i løpet av operasjonen. Alt blir likevel forklart på en god måte før kirurgen gjør de ulike stegene i operasjonen.

Akkurat nå i skrivende stund er det et par timer siden operasjonen, og jeg ser allerede nå bedre enn jeg har gjort på mange, mange år. Det er nesten helt uforklarlig at noen få minutter inne på en operasjonsstue, og man ser helt klart og  tydelig igjen. Jeg er imponert over den forskning og utvikling som har  kommet frem til denne løsningen, og jeg er utrolig stolt av å være en del av teamet til Memira.   Jeg vet nå av egen erfaring hva vi kan levere av fordeler for våre pasienter, og jeg vet helt klart at synskorrigerende behandling er et reelt alternativ til  briller og linser. Måtte bare ennå flere forstår fordelen det gir!

Takk til Memira – for frihet uten briller og linser!

Her er jeg og operasjonsgjengen rett etter at min nye fremtid har startet:)

Ellen Haagensen

Yrke:
Area Salesmanager Memira Norge

Synsfeil:
Alderssyn, Astigmatisme, kunne ikke gjøre jobben godt nok

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå