Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Daniel Moen Hansen

Som toppidrettsutøver i mange år har jeg prøvd x-antall løsninger for å korrigere det svake synet mitt, men ingenting har fungert særlig bra i kombinasjon med fotball.

Skuffende nok var det kanskje da jeg begynte å merke at jeg hadde et «handikap” i forhold til andre spillere. Moren og faren min, som har fulgt meg gjennom karrieren min, har alltid sagt at jeg er sen i dueller, ”timer” ballen litt galt, og etter hvert begynte jeg å score mindre og variere i prestasjonene.

Men i 2003 traff jeg tilfeldigvis en øyekirurg som kunne mye om ICL- og laser operasjoner, og hvor langt forskningen var kommet. Problemet var at forskningen ikke adde kommet så langt innenfor teknikken som kunne behandle min synsfeil (+4,5 og skjeve hornhinner), men at det ikke var lenge til. Så med litt tålmodighet spilte jeg noen år i 1. og 2. divisjon frem til 2011, og da tok jeg endelig kontakt med Memira.

Hos Memira ble jeg tatt i mot av en hyggelig og blid kar som gav meg all informasjonen jeg trengte for å gå til det steget å vurdere operasjon. Han lovet verken for mye eller for lite, men gav meg et realistisk bilde av hva som var mulig. Jeg var fra da av ikke i tvil om at jeg var i gode hender.

Måten jeg ble tatt imot på operasjonsdagen, var helt fantastisk. Hyggelig atmosfære, trivelig personell og en betryggende prosess var det jeg følte. Operasjonen var ikke vond, heller ikke ubehagelig, men litt senere på dagen kom det noen smerter og synet ble gradvis litt dårligere. De neste dagene var det moderate smerter og dårlig syn, men alt dette skal vise seg å være verdt vær eneste lille bit om tvil. Seks til ni dager senere var synet mitt bra og smertene var helt borte.

For å få fart på karrieren igjen var denne operasjonen helt nødvendig, og jeg har aldri vært mer sikkert på at hadde det latt seg gjøre tidligere, hadde jeg GARANTERT gjort det da. Jeg er så fornøyd, og gleder meg til å se hva sesongen 2013 i Strømmen kan gi!

Jeg kan bare anbefale alle som er i tvil, om å ta kontakt med Memira. Be om en konsultasjon; der vil man bli tatt godt imot, oppleve god service og få riktig og relevantinformasjon om deres behandlingsalternativer. Jeg er hvert fall utrolig glad jeg tok kontakt sommeren 2011.

Opplevelsen å spille fotball igjen etter denne operasjonen er helt magisk, har aldri angret ett eneste sekund på operasjonen. Mitt kanskje aller beste valg for bedre livskvalitet og for å oppnå resultater innenfor fotball!