Å bli linse-og brillefri er fantastisk!

Jeg kjenner på gleden over å slippe både briller og linser hver eneste dag.

Det ble jeg etter en RLE-Trifokal linsebytteoperasjon i april 2017 hos Memira, Sørkedalsveien 10A i Oslo. Jeg var da 75 år gammel. Etter å ha brukt linser og briller om hverandre i lang tid snakket jeg med en venninne, som hadde gjort en slik operasjon for fem år siden på samme sted. Hun fortalte om operasjonen og at hun var veldig fornøyd. Hun var 54 år når hun tok operasjonen.Skummelt med øynene. Jeg var nervøs men bestemte meg for å ta en undersøkelse hos Memira.

Jeg er en meget aktiv person. Kjører bil nesten daglig, reiser, seiler, går på ski og tur, trener, er sammen med små barnebarn osv. Upraktisk med briller og linser. Ettersom min mann er svaksynt er jeg litt øynene hans også. Grunnet alt dette er mitt syn viktig og prisverdig. Undersøkelsen viste at jeg kunne ta operasjonen. Personene jeg møtte var veldig hyggelige og serviceminded og ga meg all mulig info. Jeg ble så inspirert at jeg booket en tid for operasjon. Jeg var nervøs men jeg fikk en fantastisk fin behandling hele veien fra skranken til optiker, lege og sykepleiere. Oppfølging med kontroller var også de aller beste.

Hver dag tenker jeg på at det er utrolig og fantastisk å ha fått nesten 100% syn. Det gleder meg å kunne agere i hverdagen med alt som skal gjøres i et hjemmet, handle diverse ting, lese små små tekster overalt. Å kjøre bil er supert når man kan feste blikket på lang avstand, mellomavstand og kort, f eks displayet i bilen. Før var dette klønete da jeg måtte bytte briller for kort og lang avstand, solbriller med langdistansestyrke måtte av f eks når man kjører inn i en tunnel. iPad, mobil, TV-titting, pass av nyfødte tvillingbarnebarn, flyreiser og all lesing ifbm det under veis, ute i naturen i regn- og snevær, svømming/bading osv.Jeg kan ramse opp situasjoner og jeg tenker hele tiden på hvor utrolig fint det er og bare kunne se alt. Jeg kan bare, og vil gjerne anbefale synskorrigerende operasjoner fordi det er noe av det beste man kan gjøre og som jeg har opplevd det på det beste stedet.

Britta Bakke

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå