Å bli linse-og brillefri er fantastisk!

Jeg kjenner på gleden over å slippe både briller og linser hver eneste dag.

Det ble jeg etter en RLE-Trifokal linsebytteoperasjon i april 2017 hos Memira, Sørkedalsveien 10A i Oslo. Jeg var da 75 år gammel. Etter å ha brukt linser og briller om hverandre i lang tid snakket jeg med en venninne, som hadde gjort en slik operasjon for fem år siden på samme sted. Hun fortalte om operasjonen og at hun var veldig fornøyd. Hun var 54 år når hun tok operasjonen.Skummelt med øynene. Jeg var nervøs men bestemte meg for å ta en undersøkelse hos Memira.

Jeg er en meget aktiv person. Kjører bil nesten daglig, reiser, seiler, går på ski og tur, trener, er sammen med små barnebarn osv. Upraktisk med briller og linser. Ettersom min mann er svaksynt er jeg litt øynene hans også. Grunnet alt dette er mitt syn viktig og prisverdig. Undersøkelsen viste at jeg kunne ta operasjonen. Personene jeg møtte var veldig hyggelige og serviceminded og ga meg all mulig info. Jeg ble så inspirert at jeg booket en tid for operasjon. Jeg var nervøs men jeg fikk en fantastisk fin behandling hele veien fra skranken til optiker, lege og sykepleiere. Oppfølging med kontroller var også de aller beste.

Hver dag tenker jeg på at det er utrolig og fantastisk å ha fått nesten 100% syn. Det gleder meg å kunne agere i hverdagen med alt som skal gjøres i et hjemmet, handle diverse ting, lese små små tekster overalt. Å kjøre bil er supert når man kan feste blikket på lang avstand, mellomavstand og kort, f eks displayet i bilen. Før var dette klønete da jeg måtte bytte briller for kort og lang avstand, solbriller med langdistansestyrke måtte av f eks når man kjører inn i en tunnel. iPad, mobil, TV-titting, pass av nyfødte tvillingbarnebarn, flyreiser og all lesing ifbm det under veis, ute i naturen i regn- og snevær, svømming/bading osv.Jeg kan ramse opp situasjoner og jeg tenker hele tiden på hvor utrolig fint det er og bare kunne se alt. Jeg kan bare, og vil gjerne anbefale synskorrigerende operasjoner fordi det er noe av det beste man kan gjøre og som jeg har opplevd det på det beste stedet.

Britta Bakke

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Flere kunder

Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Khaddi Sagnia

Khaddi Sagnia

Friidrettsutøver

Khaddi Sagnia Atleten Khaddi brukte både briller og linser før hun bestemte seg for å se om hun kunne gjøre øyelaser. Les om hennes tanker og veien til et linse-…

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå