Anita Grøsland

Jeg hadde svært lite problemer med å bruke linser, bortsett fra at jeg på kvelden ble tørr i øynene og de ble litt ”sandete” noen ganger. Jeg opplevde også at øynene var tørre på morgenen. Det var mest da jeg var ute og reiste, surfet eller gjorde annen aktivitet i vannet, at jeg så at det ville være en god løsning å slippe briller og linser.

Jeg hørte om Memira via venner, og mitt første møte var utelukkende positivt. Det var veldig informativt, og den ene frykten jeg hadde om å bli blind, ble avkreftet på stedet. Hyggelig og kunnskapsrikt personell.

Opplegget var veldig proft. Jeg kom inn, det var ingen forsinkelser, de tok meg godt i mot og forklarte tydelig hva som skulle skje, og hvordan jeg kom til å føle det. Operasjonen i seg selv var litt ubehagelig, for jeg har ikke opplevd noe på den måte, men også her fikk jeg god forklaring underveis av en trygg lege. Etter operasjonen, som ikke tok lang tid, ble jeg ført inn på et rom hvor jeg kunne hvile, og ble dryppet med bedøvende middel i øynene. Dette fungerte veldig bra.

Eneste utfordringen jeg husker som ikke var så behagelig fra operasjonsdagen,, var da jeg kom hjem og var alene hjemme. Da kunne jeg ha trengt noen som kunne hjelpe meg, for øynene sved og rant og jeg kjente meg litt hjelpesløs. Hvis jeg hadde hatt noen der, så hadde nok ikke dette vært noe problem.

Som sagt, så slet jeg ikke så veldig med linser, men det har gjort hverdagen utrolig mye enklere. Jeg kan gni meg i øynene på morgenen, og det er helt fantastisk! Jeg ble veldig fort vant til å ikke ha briller eller linser, og det var helt fantastisk!

Jeg vil anbefale alle å gjøre det. Nå gikk det 100% bra for meg, og jeg har bare positive ting å si om det. Proft, trygt og enkelt, og fantastisk nå i ettertid! 🙂

Anita Grøsland

Yrke:
Mental trener/PT

Synsfeil:
Nærsynthet

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
32 år

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Flere kunder

Yvonne Brokvist

Yvonne Brokvist

Lederutvikler og driver podcasten “Sårbar & Superstark” i Sverige.

Min øyelaserbehandling er det beste jeg har gjort, det er helt fantastisk å slippe å planlegge og tenke på en så grunnleggende ting som å se.

Espen Jansen

Espen Jansen

Turner

Alderssynet – en svakhet som ikke kan trenes opp! Som toppidrettsutøver er Espen vant til å kunne trene opp omtrent hva som helst. Derfor kom alderssynet som en stor overraskelse…

Øyvind Solbrekken Flatla

Øyvind Solbrekken Flatla

Landslaget for rifleskytere

Å drive med rifleskyting, er en idrett som krever ekstrem presisjon. Man må ha et ekstremt godt syn for å skyte bra! Det er nok ikke lett å hevde seg…

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå