Anita Grøsland

Jeg hadde svært lite problemer med å bruke linser, bortsett fra at jeg på kvelden ble tørr i øynene og de ble litt ”sandete” noen ganger. Jeg opplevde også at øynene var tørre på morgenen. Det var mest da jeg var ute og reiste, surfet eller gjorde annen aktivitet i vannet, at jeg så at det ville være en god løsning å slippe briller og linser.

Jeg hørte om Memira via venner, og mitt første møte var utelukkende positivt. Det var veldig informativt, og den ene frykten jeg hadde om å bli blind, ble avkreftet på stedet. Hyggelig og kunnskapsrikt personell.

Opplegget var veldig proft. Jeg kom inn, det var ingen forsinkelser, de tok meg godt i mot og forklarte tydelig hva som skulle skje, og hvordan jeg kom til å føle det. Operasjonen i seg selv var litt ubehagelig, for jeg har ikke opplevd noe på den måte, men også her fikk jeg god forklaring underveis av en trygg lege. Etter operasjonen, som ikke tok lang tid, ble jeg ført inn på et rom hvor jeg kunne hvile, og ble dryppet med bedøvende middel i øynene. Dette fungerte veldig bra.

Eneste utfordringen jeg husker som ikke var så behagelig fra operasjonsdagen,, var da jeg kom hjem og var alene hjemme. Da kunne jeg ha trengt noen som kunne hjelpe meg, for øynene sved og rant og jeg kjente meg litt hjelpesløs. Hvis jeg hadde hatt noen der, så hadde nok ikke dette vært noe problem.

Som sagt, så slet jeg ikke så veldig med linser, men det har gjort hverdagen utrolig mye enklere. Jeg kan gni meg i øynene på morgenen, og det er helt fantastisk! Jeg ble veldig fort vant til å ikke ha briller eller linser, og det var helt fantastisk!

Jeg vil anbefale alle å gjøre det. Nå gikk det 100% bra for meg, og jeg har bare positive ting å si om det. Proft, trygt og enkelt, og fantastisk nå i ettertid! ?

Anita Grøsland

Yrke:
Mental trener/PT

Synsfeil:
Nærsynthet

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
32 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå