Andre Røning

Jeg klarte ikke og bruker linser på grunn av skjeve hornhinner og måtte derfor bestandig bruke briller for å se. Brillene var veldig upraktisk å bruke når det kom til sport som håndball og fotball. Disse aktivitetene har jeg alltid likt å gjøre, men synet og spesielt brillene har da hemmet meg mye. Brillene var alltid i veien følte jeg. I tillegg hadde jeg så stor synsfeil at jeg måtte få spesialtilpassende solbriller med styrke, kunne aldri bruke vanlige solbriller.

Jeg så en reklame på TV om Memira. I tillegg fikk jeg en reklame hjem i postkassen. Denne informasjonen resulterte i at jeg så en mulig løsning for meg og min brillefrustrasjon. Jeg tok kontakt med Memira og det første møtet var veldig bra. Jeg fikk mye informasjon og Memira sine kunderådgivere samt optikere var veldig hjelpsomme med å svare på spørsmålene mine. Jeg hadde jo forhåpninger som å slippe og bruke briller også ikke minst kunne bruke vanlige solbriller uten spesiallagde glass til mange tusen kroner.

På behandlingsdagen møter man opp og får informasjon om hva som skal skje også får du mulighet til å stille spørsmål. Under selve inngrepet forklarte både kirurgen og sykepleieren hele tiden hva de gjorde og hva de skulle gjøre som neste steg. På den måten var jeg rolig og godt forberedt under hele inngrepet. Jeg lå i en slags behandlingsstol og så i taket under hele inngrepet. Laseren kjente jeg ikke i hele tatt. Etter inngrepet satt jeg i en behagelig stol på hvilerommet, fikk de nødvendige dråpene og ble nøye sjekket helt til jeg kunne dra hjem igjen.

De første dagene etter behandlingen fikk jeg gradvis bedre og bedre syn. Det er smart å slappe mye av og ikke anstrenge øyene for mye. Jeg følte jeg fikk alle nødvendige råd og tips, og avklart alle forventningene jeg burde ha før jeg reiste fra Memira på behandlingsdagen, så hele recovery perioden gikk også helt som forventet. Så snart det nye synet mitt hadde gått seg til noen dager, så jeg helt klart hele tiden. Det er en helt fantastisk følelse!

Hvis du vurderer å ta en laseroperasjon, vil jeg anbefale det på det sterkeste. Jeg hadde slitt med en ganske stor synsfeil og ser nå helt klart uten briller og linser. Det er absolutt verdt det!

Andre Røning

Yrke:
Student

Synsfeil:
Astigmatisme

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
19 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Flere kunder

Rune Pettersen

Rune Pettersen

Ingeniør (Lead Product Designer) hos Aker Solutions.

Rune valgte å gjøre en synskorrigerende operasjon med hensyn til sitt yrke som ingeniør og på grunn av sin aktive hobby som jeger. Alle forhåpningene ble innfridd – nå angerer han på at han ikke gjorde dette før!

Synsfeil: Alderssyn / Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå