Andre Røning

Jeg klarte ikke og bruker linser på grunn av skjeve hornhinner og måtte derfor bestandig bruke briller for å se. Brillene var veldig upraktisk å bruke når det kom til sport som håndball og fotball. Disse aktivitetene har jeg alltid likt å gjøre, men synet og spesielt brillene har da hemmet meg mye. Brillene var alltid i veien følte jeg. I tillegg hadde jeg så stor synsfeil at jeg måtte få spesialtilpassende solbriller med styrke, kunne aldri bruke vanlige solbriller.

Jeg så en reklame på TV om Memira. I tillegg fikk jeg en reklame hjem i postkassen. Denne informasjonen resulterte i at jeg så en mulig løsning for meg og min brillefrustrasjon. Jeg tok kontakt med Memira og det første møtet var veldig bra. Jeg fikk mye informasjon og Memira sine kunderådgivere samt optikere var veldig hjelpsomme med å svare på spørsmålene mine. Jeg hadde jo forhåpninger som å slippe og bruke briller også ikke minst kunne bruke vanlige solbriller uten spesiallagde glass til mange tusen kroner.

På behandlingsdagen møter man opp og får informasjon om hva som skal skje også får du mulighet til å stille spørsmål. Under selve inngrepet forklarte både kirurgen og sykepleieren hele tiden hva de gjorde og hva de skulle gjøre som neste steg. På den måten var jeg rolig og godt forberedt under hele inngrepet. Jeg lå i en slags behandlingsstol og så i taket under hele inngrepet. Laseren kjente jeg ikke i hele tatt. Etter inngrepet satt jeg i en behagelig stol på hvilerommet, fikk de nødvendige dråpene og ble nøye sjekket helt til jeg kunne dra hjem igjen.

De første dagene etter behandlingen fikk jeg gradvis bedre og bedre syn. Det er smart å slappe mye av og ikke anstrenge øyene for mye. Jeg følte jeg fikk alle nødvendige råd og tips, og avklart alle forventningene jeg burde ha før jeg reiste fra Memira på behandlingsdagen, så hele recovery perioden gikk også helt som forventet. Så snart det nye synet mitt hadde gått seg til noen dager, så jeg helt klart hele tiden. Det er en helt fantastisk følelse!

Hvis du vurderer å ta en laseroperasjon, vil jeg anbefale det på det sterkeste. Jeg hadde slitt med en ganske stor synsfeil og ser nå helt klart uten briller og linser. Det er absolutt verdt det!

Andre Røning

Yrke:
Student

Synsfeil:
Astigmatisme

Operasjon:
FS-LASIK

Alder ved operasjon:
19 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Flere kunder

Joakim Kleven

Joakim Kleven

Filmskaper

Synet mitt har aldri vært bedre, så jeg er veldig fornøyd! Utrolig deilig - jeg kan ikke tro at jeg ikke har gjort dette før nå. Synet er noe av det viktigste vi har. Nå ser jeg helt skarpt, og det er som en drøm.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: FS-LASIK
Iman Meskini

Iman Meskini

Skuespiller og foredragsholder

Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser. Les Iman sin historie

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Joakim Skolt

Joakim Skolt

Revisor hos PwC

Godt syn er essensielt for Joakim sitt yrke og hans hobbyer. Han brukte mye penger på linser. Øyelaser har gjort livet rikere, på alle måter!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå