Det tar kun en helg
å bli kvitt brillene dine!

Vi setter nå opp ekstra operasjonstider lørdag og søndag i november slik at du kan få løst synsfeilen din en gang for alle når du har det som roligst rundt deg. Vi vet at det er mange som kan ønske seg å gjøre den synskorrigerende operasjonen når man har fri. Da slipper man å være borte fra jobb og andre forpliktelser for å få korrigert synsfeilen.

Når det er sagt, så er det viktig å understreke at de aller fleste er i fullt vigør igjen allerede dagen etter behandlingen, så man trenger ikke bekymre seg for at behandlingen begrenser en i særlig grad. Det er den dagen du gjør operasjonen du bør ha full fokus og ro rundt det som skal skje.

Du skal ha gjort en grundig undersøkelse i forkant av en synskorrigerende operasjon. Denne undersøkelsen kartlegger synsfeilen din, øyehelsen din samt øvrige faktorer som medfører anbefalt behandling.  Har du ikke gjort undersøkelsen allerede, book tid her.

Begrenset antall operasjonstider tilgjengelig!

Vi opererer alle helt vanlige synsfeil, så er du  nærsynt, langsynt, har skjeve hornhinner eller har måtte begynne med lesebriller så har vi en løsning for alle disse problemene.  Ring en av våre kunderådgivere på 800 22 636  eller direkte til Memira sin klinikk i Oslo på 23 19 69 00 for å reservere din operasjonstid.

Hele gjengen i Oslo gleder oss til å kunne hjelpe deg – velkommen!

Hilsen Mads Jøranholmen, klinikksjef Oslo 

Bestill time

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller bestill via telefon på 23 96 03 92

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå