Våre historier

Lev livet! Uten briller & linser. Finn ut om du kan gjøre øyelaser eller linsebytte.

Book nå!
Finn din

Undersøkelse
og klinikk

Våre historier

Her forteller våre kunder om deres opplevelse av å gjøre øyelaser og linsebytte.

"Når det er veldig kaldt, og med vind på øynene, skjedde det titt og ofte at linsen frøs fast på øynene. Det problemet var ikke i tankene mine under Finnmarksløpet i år! Jeg er fornøyd med hvor lettvint praktiske ting i hverdagen er blitt, uten behovet for linser"
Thomas Wærner - vinner av Finnmarksløpet 2019

Våre undersøkelser er optimalisert i forhold til  en synskorrigerende behandling, og resultatet av disse undersøkelsene kan ikke brukes til annet enn å finne frem til anbefalt behandling for akkurat deg. 

Dette er stegene:

1. Undersøkelse

Første steget er å booke en undersøkelse hvor vi finner ut om det er mulig for deg å gjøre en øyelaser

Memiras optiker gjennomfører en grundig undersøkelse, forteller hva du kan forvente deg etter en øyelaser, samt svarer på alle dine spørsmål. Les mer om undersøkelsen

2. Øyelaser, linseimplantat eller linsebytte?

Dersom du er blant de rundt 80% som kan gjøre en synskorrigerende behandling, finner du og optikeren en tid til selve operasjonen

Du gjør vanligvis ikke undersøkelsen og operasjon den samme dagen. På operasjonsdagen møter du øyelegen, som da gjør en ny og helt uavhengig undersøkelse av øynene slik at vi får en dobbel kontroll på at forutsetningene for operasjon er optimale. Deretter gjøres selve behandlingen. Med alle forberedelsene samt selve inngrepet, vil dette ta ca 30- 45 minutter, avhengig av hvilken metode som er valgt som din løsning. Deretter får du hvile i hvilerommet til du ønsker å dra hjem igjen.

3. Kontroller og oppfølging

De fleste ser bra allerede samme kveld som operasjonen ble gjort, og kan gå på jobben dagen etter øyelaseren

Du får med deg øyedråper som skal brukes i løpet av helingsprosessen. Du vil få helt klare tydelige instruksjoner om bruken før du drar hjem på operasjonsdagen. Du blir også kalt inn til flere kontroller i tiden etter operasjonen. I sjeldne tilfeller kan det være behov for kompletterende behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Alt dette inngår i prisen du betaler for selve operasjonen.

4. Hva koster det?

Våre behandlinger koster fra 29.900,-(LASEK) til 64 900,-(Trifokal linsebytte RLE)

Prisen er for begge øynene og inkluderer alle legemiddel og kontroller som trengs.
Dessuten inngår vår unike 5-årige trygghetsgaranti som innebærer at alt inngår i prisen og at Memira står for kompletterende behandlinger dersom behovet oppstår i løpet av fem år.

Trygghetsgaranti
Memiras trygghetsgaranti innebærer:
  • Kostnadsfrie gjenbesøk i opp til 5 år
  • Kostnadsfrie kompletterende behandlinger i opp til 5 år
  • Kontakttelefon dersom du er bekymret for noe
  • Fri mottagelse på alle våreklinikker i Skandinavia

Memira er den eneste i bransjen med en egen dedikert avdeling som sikrer kvaliteten i alle våre kliniske prosesser. Vårt systematiske kvalitetsarbeid sikrer det best mulige resultatet for deg, samtidig som vi alltid utvikler våre kliniske prosesser.

Kliniske resultat analyseres løpende på så vel metode som øyelege og optiker. Dessuten gjennomfører vi kundefornøydhetsundersøkelser på alle undersøkte og opererte kunder. Resultatene fra disse undersøkelsene sammenlignes og analyseres for å sikre at det kliniske resultatet samsvarer med kundens forventninger. Ytterligere en del i kvalitetssikringsarbeidet, er å sikre at alle medarbeidere får korrekt klinisk utdannelse. Kvalitetsavdelingen har ansvaret for innholdet i alle kliniske opplæringer, både når det gjelder introduksjon og videre utdanning. Dette er kjernen i vårt kvalitetsarbeid.

Vårt kvalitetsarbeid skal bidra til fornøyde kunder. Alle kundene får derfor muligheten i å delta i en fornøydhetsundersøkelse og gi oss kommentarer og konkrete tilbakemeldinger på sin opplevelse hos oss. Kunder som velger å operere seg, får mulighet til å gi oss feedback både 3- og 12 måneder etter sin operasjon. De som ikke gjør en operasjon hos oss, får samme mulighet 3 måneder etter sin forundersøkelse.

Du kan fint gjøre undersøkelsen frem til 15.06.2019

.

 

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå