Reisen til El Salvador

team1

Jeg merker reisefeberen flere dager før jeg skal avgårde og det kjennes utrolig herlig og spennende når vi endelig er på vei! På Arlanda møter jeg Beatrice som er ansvarlig på Memira sin klinikk i Globen i Stockholm. Vi mellomlander i Amsterdam og møter der Annika, Ingvar og Maja. Annika er prosjektleder fra VFA, Ingar er en frivillig og Maja er optiker på Memira sin klinikk i Trondheim. Om noen dager vil også John bli en del av gjengen. Han er grunderen av Vision For All.

Etter 24 timer på reisefot, henter vi bagasjen vår i El Salvadors hovedstad San Salvador. Der blir vi sittende fast i tollen. De lurer på hvorfor vi har så mange briller med oss. Etter å ha forklart situasjonen kan vi endelig etter 2 timer forlate flyplassen med en del av brillene, ikke alle. Dagen etter skulle vi få hente resten.

Alt av papirarbeide måtte klargjøres først. Det første vi blir møtt av når vi kommer ut fra flyplassen er den slående varmen, selv klokken 02.00 på natten. Vi hopper inn i bussen vår og deretter bærer det i vei på septentinsvingete veier gjennom tropiske områder og oppover til fjellet hvor vi skal bo hos vår vertsfamilie i El Salvador. Vi er alle sammen ganske så utmattede etter reisen og hopper til sengs med en gang vi kommer i hus. Neste morgen venter 300 synsundersøkelser på oss og vi skal dele ut over 600 par briller. Utenfor soverommet kan vi høre sirisser, galende haner og hylende hunder. Ingen rekker å reflektere mer over det før det snorkes høyt i huset.

Chatt nå

Chatta med kundesenter.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundesenter
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå