Ellen blir kvitt alderssynet – del 2

 Hva tror dere om min første dag med nytt syn?

Her kommer en liten status fra meg:

Tåken har lettet, i går kveld så jeg sms og ting på mobilen i mørket når jeg la meg, og leste varedeklarasjon med liten skrift på en liten Heinz flaske !!!  Litt tunnelsyn på sidene i dag men synet begynner å bli skarpt, ikke vært noe smerter overholde under eller etter operasjon. Ikke noe ubehag heller eller noen form for svimmelhet, hvilket jeg nesten var helt sikker på jeg ville oppleve. Det opplever man jo når man går fra en brillestyrke til en annen – og her går jeg til noe helt annet. Dog merker jeg at hjernen må tilvennes det nye synet.  Det er helt naturlig også, når vi tenker på hvor komplekst det egentlig er dette med synet. Det er jo ikke bare selve øyet som “skaper” det vi ser. Vi er også avhengig av at synsnerven og synssenteret fungerer som det skal for at vi skal klare å se og tolke det vi ser.

Det er helt vanvittig flott å tenke på  at jeg har fått gjort en så radikal forbedring med synet mitt (den viktigste sansen etter min mening), på en så rask og skånsom måte som det jeg opplevde i går. Tenk jeg ser ting rundt meg, og ikke minst myste jeg mye ved lesing – og har derfor brukt mye muskulatur i ansiktet. Nå kjenner jeg at både pannen  og området rundt øynene slapper mer av når jeg leser enn i går tidlig før operasjonen.

Lurer du på hva som skjedde i det jeg våknet i dag tidlig?

Ja, jeg lette etter brillene når jeg sto opp i dag , av gammel vane i noen sekunder….. men så kommer jeg på : De trenger jeg ikke lengre!!!

Håper du får en like fin dag som jeg jeg vet jeg får:)

Ellen Haagensen

 

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå