Akkurat nå: Undersøkelse 99kr – Book nå!

Ellen blir kvitt alderssynet – del 1

Endelig har dagen kommet hvor jeg skal si farvel til brillene mine!

(……..linsene har jeg jo allerede sagt «farvel» til i og med jeg skal være linsefri noen dager før operasjonsdagen).

For en dag, for en opplevelse, og for en fantastisk oppfølging før- og etter operasjonen og profesjonelt operasjonsteam.
Synsfeilen min er korrigert;  langsynthet fra jeg var liten, skjeve hornhinner og kranglete alderssyn er nå borte – og varig endret med en linsebytteoperasjon.

Jeg tror det er få som ikke gruer seg litt før ett slikt inngrep – til dere som gjør det snu det, og nyt det– for dette var en vanvittig herlig opplevelse og reise for frihet uten briller og linser!
Jeg opplevde ikke smerte hverken under- eller etter operasjonen . Men man kjenner, og ser det skjer endring underveis under operasjonen i form av lysendringer.
Akkurat nå i skrivende stund er det ett par timer siden operasjon, og jeg ser allerede bedre enn jeg har gjort på mange år.

Her ser du noen bilder fra dagen min, både like før operasjonen, hva som skjer under linsebytteoperasjonen og ikke minst  hele operasjonsteamet med Tone, Siv, Margit og kirurg Ørjan.  Håper bildene kan gi det et visst innblikk i det som skjer  på operasjonsdagen, og gi deg en trygghet i at dette ikke er så skummelt som man skulle tro.


Takk til gode kolleger hos Memira Oslo for fantastisk profesjonell ivaretagelse- og ikke minst frihet uten briller og linser og kranglete alderssyn som jeg nå er kvitt. I tillegg har jeg virkelig fått følt på kroppen hva det vil si å være pasient hos oss. Jeg er utrolig stolt over å få lov til å arbeide med en så fantastisk tjeneste og så fantastiske kolleger!
Ett nytt år med nytt syn på livet- uten briller og linser !

Ellen Haagensen