Bli kvitt synsfeil – på 30 sekunder

Det er ikke lenge siden briller og linser var de eneste alternativene for de med synsfeil. I dag velger flere og flere å investere i øyelaser for å se verden fra et skarpere perspektiv.

Briller passer ikke alle livsstiler

I dag er det et stort utvalg av briller på markedet, men selv om det er mulig å få modeller for enhver smak liker ikke alle de “ekstra øynene”. Mange mennesker, spesielt de med en aktiv livsstil, føler seg begrenset av brillene og vil bli kvitt avhengigheten.

Siden oppstarten i Sverige, Norge og Danmark for ti år siden har vi hjulpet over 130 000 mennesker til et friere liv uten briller og linser.

Øyelaser korrigerer synsfeil på 30 sekunder

For de under 45 år og som lider av nærsynthet, langsynthet eller skjeve hornhinner, finnes det flere metoder innenfor øyelaser å velge mellom. De siste årene har teknologien utviklet seg, noe som betyr at det tar omtrent 30 sekunder å rette vanlige synsfeil.

Alle øyne er unike, og derfor gjør vi en omfattende undersøkelse for å finne den kirurgiske metoden som passer deg best. Det er mange som vil opereres, men samtidig er de redde. Angsten er vanligvis uberettiget, og vi hjelper dem gjennom hele prosessen – før, under og etter prosedyren.

Den vanligste øyelasermetoden

Verdens mest brukte øyelasermetode er FS-LASIK. Det er et trygt og vanligvis smertefritt alternativ med kort helingstid. Pasienter får raskt godt syn og føler minimalt med ubehag. Vi bruker kun metoder som er godt dokumentert med store mengder kliniske data som viser et høyt sikkerhetsnivå og pasienttilfredshet.

Størst i Skandinavia

Memira er størst i markedet, og vi er tilgjengelig over hele landet. Det er en sikkerhet for våre kunder. I tillegg må legene i Memira ha utført flere tusen øyeoperasjoner før de kan jobbe med oss. Vi har også et kvalitetsteam som sørger for at alle rutiner følges og at vi hele tiden er oppdatert på utviklingen i bransjen.

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon

5 ting å glede seg til etter en øyelaseroperasjon Vi har spurt våre pasienter hva som har vært den største endringen i livet deres etter…

Les mer
Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Trygg og sikker synskorrigerende øyeoperasjon

Vår erfarne og velutdannede team har utført over 500 000 øyeoperasjoner. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot klarere syn og et…

Les mer
Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet

Fire grunner til leamus i øyet Opplever du av og til at øyelokket ditt hopper eller vibrerer litt? Her er fire mulige årsaker til disse…

Les mer

Vanlige spørsmål