Bli kvitt synsfeil – på 30 sekunder

Det er ikke lenge siden briller og linser var de eneste alternativene for de med synsfeil. I dag velger flere og flere å investere i øyelaser for å se verden fra et skarpere perspektiv.

Briller passer ikke alle livsstiler

I dag er det et stort utvalg av briller på markedet, men selv om det er mulig å få modeller for enhver smak liker ikke alle de “ekstra øynene”. Mange mennesker, spesielt de med en aktiv livsstil, føler seg begrenset av brillene og vil bli kvitt avhengigheten.

Siden oppstarten i Sverige, Norge og Danmark for ti år siden har vi hjulpet over 130 000 mennesker til et friere liv uten briller og linser.

Øyelaser korrigerer synsfeil på 30 sekunder

For de under 45 år og som lider av nærsynthet, langsynthet eller skjeve hornhinner, finnes det flere metoder innenfor øyelaser å velge mellom. De siste årene har teknologien utviklet seg, noe som betyr at det tar omtrent 30 sekunder å rette vanlige synsfeil.

Alle øyne er unike, og derfor gjør vi en omfattende undersøkelse for å finne den kirurgiske metoden som passer deg best. Det er mange som vil opereres, men samtidig er de redde. Angsten er vanligvis uberettiget, og vi hjelper dem gjennom hele prosessen – før, under og etter prosedyren.

Den vanligste øyelasermetoden

Verdens mest brukte øyelasermetode er FS-LASIK. Det er et trygt og vanligvis smertefritt alternativ med kort helingstid. Pasienter får raskt godt syn og føler minimalt med ubehag. Vi bruker kun metoder som er godt dokumentert med store mengder kliniske data som viser et høyt sikkerhetsnivå og pasienttilfredshet.

Størst i Skandinavia

Memira er størst i markedet, og vi er tilgjengelig over hele landet. Det er en sikkerhet for våre kunder. I tillegg må legene i Memira ha utført flere tusen øyeoperasjoner før de kan jobbe med oss. Vi har også et kvalitetsteam som sørger for at alle rutiner følges og at vi hele tiden er oppdatert på utviklingen i bransjen.

Last ned din brosjyre

Bestill tid

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå

Eller book via telefon på 800 22 636

Fortsett å lese

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Vi vet alle at det ikke er spesielt hygienisk å pirke seg selv i øyet, men som kontaktlinsebrukere gjør vi det daglig. Hver morgen og hver kveld når vi setter…

Les mer
10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

10 ting å tenke på før en øyeoperasjon

Når du har bestemt deg for å gjennomføre en synskorreksjon gjenstår avgjørelsen om hvem som skal utføre den. Her får du vite hva som er viktig å tenke på før…

Les mer
Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Hvilke synsfeil finnes – og hva kan vi gjøre for å korrigere disse?

Øyet er et veldig komplekst organ, og det er mange faktorer som kan påvirke dets helse og synskvalitet. Når det gjelder synsfeil er det primært fire typer: nærsynthet, langsynthet, skjeve…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå