Stein Ove Ødegård

Yrke:

Head of Conference & Events

Synsfeil:

Alderssyn

Operasjon:

Linsebytte (RLE)

Stein Ove Ødegård

Godt syn, uten å være avhengig av briller, er veldig viktig for Stein Ove både privat og i jobb. Etter Linsebytte kan han ha 100 % fokus på det han elsker å gjøre.

Aktivt liv

Stein Ove Ødegård, en 48 år gammel entusiast som er født og oppvokst i Lørenskog, har en stor interesse for seiling, ski, sykling, jakt, og nesten all idrett. Han deler sitt lidenskapelige forhold til sport med sitt yrke, der varierte oppgaver og konkrete, målbare mål driver ham fremover. «Livet uten briller: En transformasjons-reise hos Memira!», smiler han fornøyd.

For en aktiv person som meg, er livet mye bedre uten briller!

Memira opplevelsen

Stein Ove deler sin erfaring med Memira, der han gjennomgikk en linsebytteoperasjon. Han valgte Memira i Lillestrøm for undersøkelsen og ble operert på Memira på Majorstuen.

«Flotte og freshe klinikker begge to. Imøtekommende, blide og proffe folk som gjorde meg trygg på en operasjon jeg gruet meg litt til.»

Viktigheten av godt syn

For Stein Ove er et skarpt syn uten briller avgjørende. Det gir ham muligheten til å fokusere 100% på oppgavene, enten det er navigasjon under seiling, bruk av instrumenter, sykling, ski eller ledelse av konferanser i forbindelse med jobb. Stein Ove valgte å gjennomgå synsoperasjonen for å frigjøre seg fra brillenes avhengighet, spesielt på grunn av hans aktive livsstil.

Før/under/etter operasjonen

Han innrømmer at han gruet seg litt og var spent på selve inngrepet. Stein Ove hadde klare forventninger om godt syn på alle avstander, uten briller. Han følte seg trygg gjennom hele prosessen og ble møtt av blide og profesjonelle ansatte på klinikken. «Operasjonen gikk raskt, uten smerte eller ubehag. Etterpå var jeg litt lys-ømfintlig, men uten andre problemer.»

Resultat og hverdagslivet

«Jeg er svært fornøyd med resultatet. Selv om det var litt uklart på noen avstander i starten, har det gradvis blitt bedre.» Han beskriver følelsen som fantastisk og understreker hvor mye bedre livet er, uten briller.

Stein Ove oppsummerer sin synskirurgiopplevelse som en reise som har forbedret livet hans betydelig. Nå kan han utføre alle sine aktiviteter uten å bekymre seg for synet, og han kan være 100% fokusert på oppgaven foran ham, enten det er på scenen, i en regatta, på et sykkelritt, eller på en topptur om vinteren. Med Memira har Stein Ove fått et nytt perspektiv på livet – klarere, skarpere og friere enn noensinne.

Flere kunder

Marianne Saus

Marianne Saus

Festivalsjef

Marianne, festivalsjef og musikkentusiast, deler sin inspirerende reise fra å måtte jonglere flere brilletyper til å nyte full synsfrihet.

Synsfeil: Langsynthet
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

Når Kurt fikk alderssynet, synes han det var vanskelig å utføre en god jobb på scenen. Etter linsebytte ser han endelig setlisten og publikum igjen.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)