Memira Eyecenter Lillestrøm

Lavista AS er en Memira sertifisert partner. Vi behandler nærsynte, langsynte, skjeve hornhinner (astigmatisme) og alderssyn. På Lillestrøm gjør vi undersøkelser før operasjon og all oppfølging i etterkant av operasjonen.  Selve behandlingen gjøres i våre moderne og flotte operasjonslokaler i Oslo, nærmere bestemt Colosseum senter på Majorstua.

Du er velkommen til å ta en tur innom eller kontakte oss på telefon. Bestill tid for en uforpliktende undersøkelse og du er et skritt nærmere en hverdag uten briller og linser.

Klinikken til Memira  Lillestrøm er lokalisert i Romerike Helsebygg, inngang A3, 1 etg.  Romerike Helsebygg ligger i Dampsagveien 4 midt i Lillestrøm sentrum, mellom tog-stasjonen og rådhuset.

Vår klinikk holder hus sammen med Lavista, og er svært fleksibel mhp  undersøkelsestimer. Dersom du ikke finner ønsket tid  i vår automatiske booking, så ring oss på 63 89 05 90 eller send en mail til lillestrom@lavista.no  med ønsket tid, så skal vi finne en god løsning.

Det er enkelt og praktisk å komme seg til klinikken i Lillestrøm

Parkering finnes i parkeringshuset under helsebygget, eller på noen plasser utenfor hovedinngangen. Pass på så du fyller på nok penger på parkeringsautomaten eller bruker kort slik at du slipper å bekymre under din behandling.

Kommer du med tog, er det bare å gå ut av stasjonsbygningen, så finner du Helsebygget rett utenfor.

Kontakt

Memira Eyecenter Lillestrøm

Dampsagveien 4, Romerike Helsebygg, 1.etg
2001 Lillestrøm

63890590

Klinikkleder

Eric Parissi

Åpningstider

Mandag – Fredag09:00 – 17:00
LørdagStengt
SøndagStengt

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå