Vi holder åpent på våre klinikker! Information om rutiner i forbindelse i Covid-19 >

Memira Eyecenter Lillestrøm

Lillestrøm
Lillestrøm

Vi behandler nærsynte, langsynte, skjeve hornhinner (astigmatisme) og alderssyn. På Lillestrøm gjør vi undersøkelser før operasjon og all oppfølging i  etterkant av operasjonen.  Selve behandlingen gjøres i våre moderne og flotte operasjonslokaler i Oslo, nærmere bestemt Colosseum senter på Majorstua.

Du er velkommen til å ta en tur innom eller kontakte oss på telefon. Bestill tid for en uforpliktende undersøkelse og du er et skritt nærmere en hverdag uten briller og linser.

Retninger i Google maps Directions

Klinikken til Memira  Lillestrøm er lokalisert i Romerike Helsebygg, inngang A3, 1 etg.  Romerike Helsebygg ligger i Dampsagveien 4 midt i Lillestrøm sentrum, mellom tog-stasjonen og rådhuset.

Vår klinikk holder hus sammen med Lavista, og er svært fleksibel mhp  undersøkelsestimer. Dersom du ikke finner ønsket tid  i vår automatiske booking, så ring oss på 63 89 05 90 eller send en mail til lillestrom@lavista.no  med ønsket tid, så skal vi finne en god løsning.

Det er enkelt og praktisk å komme seg til klinikken i Lillestrøm

Parkering finnes i parkeringshuset under helsebygget, eller på noen plasser utenfor hovedinngangen. Pass på så du fyller på nok penger på parkeringsautomaten eller bruker kort slik at du slipper å bekymre under din behandling.

Kommer du med tog, er det bare å gå ut av stasjonsbygningen, så finner du Helsebygget rett utenfor.