Alle forhåpningene ble innfridd!

Rune valgte å ta et linsebytte med hensyn til sitt yrke som ingeniør og på grunn av hans aktive hobby som jeger. Spesielt som jeger har en linsebytteoperasjon vært en god investering! Les Rune sin historie.

Veien frem til en linsebytteoperasjon

– Jeg var spent på inngrepet, men jeg gledet meg veldig til å bli kvitt både briller og linser.
Jeg følte meg veldig trygg i forkant av operasjonen og fikk et godt inntrykk av de som jobbet hos Memira når jeg var på undersøkelsen. Et veldig profesjonelt miljø som visste veldig godt hva de drev med. Dette gav meg en god følelse og at jeg følte meg trygg!

Før jeg tok operasjonen hadde jeg snakket med flere kollegaer som har gjort en tilsvarende operasjon, og de var veldig fornøyde med resultatet. Min mor har også tatt en tilsvarene operasjon for- grå stær, og fikk satt inn en trifokal linse og har ikke brukt briller siden. Det gjorde at jeg følte meg veldig trygg på at dette ville fungere og gjøre livet lettere for meg.

Rune Pettersen

Yrke:
Ingeniør (Lead Product Designer) hos Aker Solutions.

Synsfeil:
Alderssyn, Nærsynthet/Skjeve hornhinner

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Alder ved operasjon:
56 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 239 60 392

Operasjonsdagen

Operasjonen gikk helt problemfritt! Det tok kun ti minutter per øye, og jeg kjente ingen smerte. Allerede når de var ferdig med første øye kunne jeg se godt på det, før de begynte på øye nummer to. Helt utrolig! Det var ingenting å bekymre seg for!

Det tok kun 10 minutter per øye. Helt utrolig – ingenting å beskymre seg for!

Rune Pettersen om tiden etter linsebytte

– Allerede første dagen etter linsebytteoperasjonen, kunne jeg jobbe på laptopen hjemme. Jeg hadde ingen problemer med å lese på skjermen og alt fungerte bra. Allerede på kvelden samme dag som operasjonen, så kunne jeg se på TV og lese undertekster på god avstand.

Jeg var på min første rulleski-tur, en uke etter linsebytte hos Memira. Veldig deilig og behagelig å kunne dra rett ut på treningstur, uten å måtte tenke på kontaktlinser. Også ser jeg sylskarpt på langt hold, og på kort hold. Kjempefornøyd!

Hva har en linsebytte gjort med hverdagen din?

– Som jeger har en linsebytteoperasjon vært en god investering! Brillene var alltid i veien, og med linsene kunne jeg ikke se godt nok på nært hold. Når hunden min er hundre meter unna, er det umulig å se han uten GPS. Etter operasjonen, ser jeg skjermen på GPS-en helt klart. Det er nesten litt magi! Jeg sliter litt med å oppfatte hvor bra det har blitt enda. Tenker at jeg trenger briller, men jeg gjør jo ikke det.

Nå i ettertid innser jeg å ha levd unødvendig lenge med tre par briller og linser. Hadde jeg gjort dette for fem år siden, så hadde jeg spart meg selv for mye ergrelse.

Linsebytteoperasjonen har forandret hverdagen min! Jeg vil trygt anbefale dette til andre.
Tusen takk Memira! 

Flere kunder

Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Khaddi Sagnia

Khaddi Sagnia

Friidrettsutøver

Khaddi Sagnia Atleten Khaddi brukte både briller og linser før hun bestemte seg for å se om hun kunne gjøre øyelaser. Les om hennes tanker og veien til et linse-…

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat nå

Chat med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:30
er det kun chatbot som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå