Memira ❤️ Vision For All

elsalvador-bloggpost1

Vision For All  er en ideell organisasjon som vil gjøre det mulig for mennesker som har behov for briller, å  studere og arbeide. Vision For All – VFA – arbeider med de aller fattigste som har størst behov for optikkens bidrag i hverdagen. Disse menneskene  har ingen mulighet til å betale for en synsundersøkelse eller skaffe seg briller. VFA samler inn briller som er i brukbar stand i blant annet Norge. Brillene blir målt og merket  etter konkret styrke, samt vasket før de  pakkes for videre bruk.

Sammen med VFA reiser  noen av Memiras medarbeidere hvert år til  land der behovet for hjelp er stort. I 2015 har denne reisen gått til El Salvador. Vi gjorde da synsundersøkelser og delte ut de donerte brillene til over 3000 personer. Dette er briller som gjør en enorm nytte! Det kan for eksempel være muligheten  for å lykkes i skole og utdanning eller i hele tatt å kunne få en jobb, noe som vil bidra til en bedre hverdag for den enkelte og dens  familie. Memira støtter VFA`s arbeid  ved å samle inn briller fra våre kunder som ikke trenger dem lenger etter at de har gjort sin øyeoperasjon.

Last ned din brosjyre

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Fortsett å lese

7 myter om øyelaser

7 myter om øyelaser

Du har kanskje hørt om øyelaser, men er litt usikker på om det du har hørt stemmer? Her kan du lese mange faktaopplysninger om øyelaserkirurgi.

Les mer
20 – 20 – 20 – REGELEN

20 – 20 – 20 – REGELEN

Sitter du mye foran en skjerm og føler deg ofte sliten og trøtt i øyene? Her kommer et godt tips, om hvordan du kan redusere…

Les mer
Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering?

Er det større risiko for betennelse i hornhinnen ved kontaktlinser enn ved laserkorrigering? Vi vet alle at det ikke er spesielt hygienisk å pirke seg…

Les mer

Vanlige spørsmål

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå