Hva skjer hos Memira og hvor kommer kundene fra?

Vi kan korrigere alle helt vanlige synsfeil, så som nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og alderssyn. Men det som er viktig å tenke på, er at øyet er svært komplisert og består av rundt 2 millioner elementer som kan  påvirke synet. Derfor er det ikke alle øyne vi kan operere, selv om man har en vanlig synsfeil. Dette avdekkes på undersøkelsen hos oss. Rundt  hver 5. person som kommer på undersøkelse til oss, får dessverre “nei” på behandling. Der og da kan det virke litt skuffende, men det er viktig å tenke at dette strengt tatt er et kvalitetsstempel: Memira går ikke på kompromiss med synet til kundene.

Rundt halvparten av våre kunder velger oss i Memira kort og godt fordi de har blitt anbefalt oss av sine venner igjen. Og det er da en kjennsgjerning: vi stoler mer på våre venner enn generell markesføring.

Hva menes med en kompletterede behandling?

Dette er en tilleggsbehandling som gjøres rundt 6 måneder etter selve hovedehandlingen. Vi kan ikke vite helt eksakt i forkant hvem som vil ha behov for en komplettering i etterkant, fordi dette styres av den individuelle helingsprosessen. Men alle blir gjort oppmerksom på dette før selve inngrepet, og vi ser det som en del av hele behandlingsforløpet.

Her ser du resultatene vi har fått fra kundene som har gjort øyelaser:

Formålet til en øyelaserbehandling, er å korrigere feil krumning på hornhinnen  – som er det ytterste laget på øyet. Feil krumnig forårsaker synsfeil.

Her kan du lese mer om våre øyelasermetoder.

Her ser du resultatet fra våre linsebyttekunder:

Du stusser kanskje på at disse har en lavere prosentandel som er helt brillefrie? Det kommer av at formålet med linsebytte er noe annerledes  enn ved øyelaser. Linsebytte blir gjort for å få bukt med alderssynet (stivnet linse inne i øyet). Når alderssynet har gjort seg gjeldende klarer ikke den naturlige linse å tilpasse seg ulike avstander like godt. Da bytter man ut den stivnede linsen med en ny linse. Det finnes mange ulike typer linser, og  dette vil påvirke grad av brillefrihet, for å nevne noe.

Her kan du leses mer om linsebytte.

Bestill time

Se hvilke tider som er tilgjengelig akkurat nå


Eller bestill via telefon på 23 96 03 92