Tom Stiansen – Programleder

Når Tom fikk alderssynet, ble hverdagen mye mer komplisert. Både i forhold til hans yrke som programleder, og i forbindelse med hans hobbyer. «Et linsebytte har vært en god investering!»

Hør han snakke om linsebytteoperasjonen og hans nye hverdag uten lesebriller.

Tom`s reise til et brillefritt liv

-I forhold til jobben, så har det vært mye av og på med lesebriller. Jeg leter hele tiden etter brillene mine og jeg ser ikke telefonen min. Jeg hadde omtrent 2 + når jeg valgte å operere, så da var det på tide å gjøre noe med synet mitt.

Tom Stiansen

Yrke:
Programleder i 71 grader Nord og verdensmester i slalåm

Synsfeil:
Alderssyn

Operasjon:
Linsebytte (RLE)

Alder ved operasjon:
52 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Det var trygt og ufarlig. Jeg kjente ingen smerte! Nå kan jeg nyte livet – uten lesebriller!

Hobbyer etter linsebytte

-Jeg har tre hoved hobbyer som er windsurfing, spille golf og kjøre slalåm. Det var spesielt her jeg var litt ekstra lei av lesebrillene. Det å hele tiden måtte ha med seg lesebrillene og som kan knuses i brystlommen. Og briller er ikke alltid lett å huske å ta med seg! Sist sommer lette jeg etter brillene mine, og da viste det seg at jeg faktisk hadde tre par briller på hode, så da var det på tide å gjøre noe!

-Memira fikk meg til å føle meg veldig trygg hele veien fra A-Å under linsebytteoperasjonen. Jeg fikk veldig god informasjon både før, under og etter operasjonen. Helsepersonellet beroliget meg hele veien og de hadde full kontroll.

Etter Operasjonen

Dagen etter operasjonen var overraskende bra. Jeg hadde fri og dro og spilte golf og det gikk veldig fint!

-Det jeg var mest skeptisk til var å miste noe. Når jeg skulle få et bedre syn på nært hold, så var jeg redd jeg måtte gi fra meg noe annet i forhold til at synet skulle bli dårligere på avstand. Spesielt i forhold til skikjøring hadde dette vært ekstremt kjedelig! Men det gikk fint og nå ser jeg like bra både på nært og langt hold. Men alle jeg kjenner som har gjort dette før meg, er så fornøyde så det beroliget meg veldig…

Nå opplever jeg akkurat det samme selv – jeg ser jo helt perfekt! Nå trenger jeg ikke lesebriller, så det er tommel opp – jeg er superfornøyd!

Flere kunder

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Otto Robsahm

Otto Robsahm

Programleder og foredragsholder

I 2013 tok Otto, kjent som Sinnasnekker`n, øyelaser hos Memira og er strålende fornøyd med resultatet. Etter 9 år ser han fortsatt helt perfekt!

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: FS-LASIK
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå