Siv Hege Vangberg

Yrke:

Offshore i Nordsjøen som prosessteknikker

Synsfeil:

Alderssyn

Operasjon:

Linsebytte (RLE)

Siv Hege tok linsebytte

Da Siv ble avhengig av lesebriller, valgte hun å ta et linsebytte. Etter synsoperasjonen har livet hennes blitt så mye enklere!

Veien frem til en linsebytteoperasjon

Siv har et aktivt liv og opplevde ofte at brillene kom i konflikt med hennes daglige aktiviteter. Hun jobber offshore i Nordsjøen som prosessteknikker, hvor hun blandt annet må bruke vernebriller. Lesebriller og vernebriller er ingen god kombinasjon, forklarer Siv.

På fritiden kjører Siv mye motorsykkel, noe hun har gjort siden hun var 18 år. Hun er også genuint interessert i havfiske. Begge disse aktivitetene krever et godt syn, og spesielt når man skal ut på en langtur med motorsykkelen.

Operasjonsdagen

«Jeg ble tatt i mot av hyggelige og positive ansatte. Jeg var ikke nervøs, jeg fikk god informasjon og følte meg trygg hele veien! Operasjonen var helt smertefri og gikk utrolig fort. Jeg var så klar for å bli brillefri, så jeg bare gledet meg til tiden etter operasjonen.»

Det er en fryd å slippe og tenke på lesebrillene!

Siv Hege om tiden etter linsebytte

«Operasjonen har helt klart forandret min hverdag! Nå slipper jeg briller og kan lese alt superbra. Ingen dugging på glassene, kan lese den minste skriften, leser pulsklokken uten problemer, lese innholdsfortegnelsen på matvarene, kan lese menyen når vi er ute å spiser og slipper å lete eller passe på at brillene er med til enhver anledning.
Ja, jeg er kjempefornøyd – synet blir bare bedre og bedre for hver dag som går!», avslutter Siv Hege.

Flere kunder

Marianne Saus

Marianne Saus

Festivalsjef

Marianne, festivalsjef og musikkentusiast, deler sin inspirerende reise fra å måtte jonglere flere brilletyper til å nyte full synsfrihet.

Synsfeil: Langsynthet
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Stein Ove Ødegård

Stein Ove Ødegård

Head of Conference & Events

Godt syn, uten å være avhengig av briller, er veldig viktig for Stein Ove både privat og i jobb. Etter Linsebytte kan han ha 100 % fokus på det han elsker å gjøre.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

Når Kurt fikk alderssynet, synes han det var vanskelig å utføre en god jobb på scenen. Etter linsebytte ser han endelig setlisten og publikum igjen.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)