Kurt Nilsen

Yrke:

Artist

Synsfeil:

Alderssyn

Operasjon:

Linsebytte (RLE)

Kurt Nilsen

Når Kurt fikk alderssynet, synes han det var vanskelig å utføre en god jobb på scenen. Etter linsebytte ser han endelig setlisten og publikum igjen.

Nå ser jeg publikum og setlisten. Jeg kan til og med se fingeravtrykket i hendene mine – og det er en glede!

– Jo eldre jeg har blitt, jo verre har synet blitt! Etter å ha gått mye med briller, så kjente jeg at jeg fikk hakk på sidene der hvor brillestengene går, og det er godt å slippe.

– Når jeg gikk på scenen før, slet jeg med å se skikkelig. Jeg så ikke setlisten eller det fantastiske publikumet – og det var det verste. Når du føler at du ikke kan gjøre jobben din lenger, da er det på tide å gjøre noe.

Til slutt så bestemte jeg meg for å ringe Memira, og det er jeg veldig glad for at jeg gjorde. Operasjonen gikk veldig fort, og dagen etterpå så jeg helt klart. Jeg måtte i etterkant dryppe øyene litt utover uken, men så ble det bare bedre og bedre. Jeg er egentlig bare så glad for at at jeg ringte Memira for å få orden på synet mitt.

-Hverdagen etterpå har vært veldig annerledes; Jeg ser bra, det føles godt, jeg ser hva jeg holder på med og jeg kan se folk ute i salen – det er det viktigste for meg! Som artist skal du kunne lese de også… Har de det bra, hører de etter, synger de med. Jeg kan til og med se fingeravtrykket i hendene mine. Jeg har fått et helt fantastisk syn, og det er en glede!

Flere kunder

Marianne Saus

Marianne Saus

Festivalsjef

Marianne, festivalsjef og musikkentusiast, deler sin inspirerende reise fra å måtte jonglere flere brilletyper til å nyte full synsfrihet.

Synsfeil: Langsynthet
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Stein Ove Ødegård

Stein Ove Ødegård

Head of Conference & Events

Godt syn, uten å være avhengig av briller, er veldig viktig for Stein Ove både privat og i jobb. Etter Linsebytte kan han ha 100 % fokus på det han elsker å gjøre.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)