Kim Wigaard

Yrke:

Sanger, sanglærer, programleder

Synsfeil:

Nærsynthet/Skjeve hornhinner

Operasjon:

Øyelaser

Kim Wigaard om sin øyelaseroperasjon

Etter 20 år med med briller og linser, var Kim lei av å være avhengig av synshjelpemidler. Etter øyelaser slipper han å bli sliten av de tørre linsene og stadig få hodepine av brillene sine. «Over tid sparer jeg også penger, forklarer Kim».

-Jeg er en 36 år gammel sanger, sanglærer og programleder fra Oslo. Når jeg ikke er opptatt med jobben min, finner du meg ofte ute på tur i naturen. I tillegg er styrketrening en viktig del av min livsstil.

-Det beste med mitt yrke er den magiske følelsen av å berøre mennesker med musikkens kraft. Jeg elsker det jeg gjør, og å kunne skape en forbindelse med publikum er virkelig en unik opplevelse.

Hvordan var det å gjennomføre øyelaser hos Memira

-Jeg har nylig gjennomgått en øyelaseroperasjonMemira Majorstuen. Et godt syn er avgjørende for meg i mitt arbeid, og jeg var lei av å bruke linser og briller i over 15 år. Å kunne se klart og tydelig uten disse hjelpemidlene har virkelig forandret hverdagen min.

-Før operasjonen var jeg nervøs og redd for smerte og mulige komplikasjoner, men prosessen var langt bedre enn jeg hadde forestilt meg. Jeg ble møtt med varme og smil på klinikken, og operasjonen gikk over all forventning. Selv om det var litt ubehag de første timene etter inngrepet, var jeg tilbake til normalen dagen etter.

Jeg er ikke sliten i øynene lenger etter linse og brillebruk! Jeg ser hver eneste reaksjon i publikum når jeg opptrer – det er magisk det!

Livet etter øyelaser

-Resultatet av operasjonen har vært fantastisk. Jeg ser nå krystallklart og uten problemer. Å kunne våkne opp og se klart uten å måtte lete etter brillene mine er en luksus jeg ikke visste jeg savnet så mye. Operasjonen har virkelig forbedret livet mitt på mange måter.

-«Jeg er ikke sliten i øynene lenger etter linse og brillebruk! Jeg ser hver eneste reaksjon i publikum når jeg opptrer – det er magisk det!» Denne operasjonen har virkelig vært verdt det for meg, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Og ikke minst – på sikt vil jeg spare masse tid og penger.

Kim Wigaars
Kim Wigaard

Flere kunder

Ida Broen

Ida Broen

PR & kreativ konsulent & influencer

Godt syn er helt avgjørende for Ida Broen som reiser mye og stadig er på farten. Etter øyelaser føler Ida at hun ser mye bedre enn hun noen gang.

Synsfeil: Nærsynthet
Operasjon: Øyelaser

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå