Ida Broen

Yrke:

PR & kreativ konsulent & influencer

Synsfeil:

Nærsynthet

Operasjon:

Øyelaser

Ida Broen

Godt syn er helt avgjørende for Ida Broen som reiser mye og stadig er på farten. Etter øyelaser føler Ida at hun ser mye bedre enn noen gang.

Hvorfor valgte du synskirurgi

-Jeg begynte å merke hvor mye øynene påvirket livskvaliteten min. Linsene ble et strev og etter forundersøkelsen hos Memira, følte jeg at en øyelaseroperasjon kunne bidra til at jeg kunne yte 100 % på alle områder; på jobb, hjemme og med venner og familie.

Før operasjonen

-Jeg var selvfølgelig litt nervøs, siden det var øynene det var snakk om. Men jeg så egentlig bare frem til å leve 100 % igjen og se bra. Det var alt jeg drømte om. Jeg var selvfølgelig redd for at det skulle gjøre vondt og at komplikasjoner skulle skje. Men jeg har så mange venner som som har gjort det før meg og etter samtalen med Memira, ble egentlig de følelsene raskt borte. Mest av alt var jeg spent og glad for at jeg skulle gå inn i et «nytt liv» med nye øyne.

Ida Broen

Yrke:
PR & kreativ konsulent & influencer

Synsfeil:
Nærsynthet

Operasjon:
Øyelaser

Alder ved operasjon:
29 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Jeg ser livet i ultra HD nå. Livskvaliteten min er 110 % og jeg ser nesten «for mye» 😄

Operasjonsdagen

Jeg ble møtt av imøtekommende og hyggelige ansatte som så meg for den jeg var. De var betryggende rundt hele prosessen. Jeg hadde forventninger om at det skulle gå ganske raskt, noe det gjorde. Memira var veldig proffe og ordentlige. Jeg fikk så god oppfølging av ansatte og øyeleger, at jeg egentlig ikke hadde noe å sette fingeren på rundt prosessen.

Dagene etter operasjonen

Litt tørre øyne, men overrasket over hvor raskt det gikk før jeg følte meg helt «fin» igjen. Jeg ser bedre enn noen gang! Livskvaliteten min er 100% og jeg føler meg veldig tilstede i livet generelt. Kunne ikke vært mer fornøyd, jeg ser i ultra HD. Det er rart hvor mye øyne har å si? Det forsto jeg etterpå, etter mye trøbbel med linser i mange år.  Livet har blitt enklere, morsommere og føler meg mer tilstede i hverdagen med kjæreste og venner. Det var akkurat som mye av hodet slapp litt, etter jeg sluttet med linser og tok operasjonen. Føler også at jeg ser bedre enn jeg noen gang har gjort før. Føles helt sprøtt, forstår nesten ikke at det er mulig!

Flere kunder

Kim Wigaard

Kim Wigaard

Sanger, sanglærer, programleder

Et godt syn er avgjørende for meg i mitt arbeid, og jeg var lei av å bruke linser og briller i over 15 år. Å kunne se klart og tydelig uten disse hjelpemidlene har virkelig forandret hverdagen min.

Synsfeil: Nærsynthet/Skjeve hornhinner
Operasjon: Øyelaser