Ida Broen

Yrke:

PR & kreativ konsulent & influencer

Synsfeil:

Nærsynthet

Operasjon:

Øyelaser

Ida Broen

Godt syn er helt avgjørende for Ida Broen som reiser mye og stadig er på farten. Etter øyelaser føler Ida at hun ser mye bedre enn hun noen gang.

Hvorfor valgte du synskirurgi

-Jeg begynte å merke hvor mye øynene påvirket livskvaliteten min. Linsene ble et strev og etter forundersøkelsen hos Memira, følte jeg at en øyelaseroperasjon kunne bidra til at jeg kunne yte 100 % på alle områder; på jobb, hjemme og med venner og familie.

Før operasjonen

-Jeg var selvfølgelig litt nervøs, siden det var øyenne det var snakk om. Men jeg så egentlig bare frem til å leve 100 % igjen og se bra. Det var alt jeg drømte om. Jeg var selvfølgelig redd for at det skulle gjøre vondt og at komplikasjoner skulle skje. Men jeg har så mange venner som som har gjort det før meg og etter samtalen med Memira, ble egentlig de følelsene raskt borte. Mest av alt var jeg spent og gald for at jeg skulle gå inn i et «nytt liv» med nye øyne.

Ida Broen

Yrke:
PR & kreativ konsulent & influencer

Synsfeil:
Nærsynthet

Operasjon:
Øyelaser

Alder ved operasjon:
29 år

Bestill time

Se oversikt over ledige timer hos din nærmeste klinikk

Eller bestill time via telefon på 23 96 03 92

Jeg ser livet i ultra HD nå. Livskvaliteten min er 110 % og jeg ser nesten «for mye» 😄

Operasjonsdagen

Jeg ble møtt av imøtekommende og hyggelige ansatte som så meg for den jeg var. De var betryggende rundt hele prosessen. Jeg hadde forventninger om at det skulle gå ganske raskt, noe det gjorde. Memira var veldig proffe og ordentlige. Jeg fikk så god oppfølging av ansatte og øyeleger, at jeg egentlig ikke hadde noe å sette fingeren på rundt prosessen.

Dagene etter operasjonen

Litt tørre øyne, men overrasket over hvor raskt det gikk før jeg følte meg helt «fin» igjen. Jeg ser bedre enn noen gang! Livskvaliteten min er 100% og jeg føler meg veldig tilstede i livet generelt. Kunne ikke vært mer fornøyd, jeg ser i ultra HD. Det er rart hvor mye øyne har å si? Det forsto jeg etterpå, etter mye trøbbel med linser i mange år.  Livet har blitt enklere, morsommere og føler meg mer tilstede i hverdagen med kjæreste og venner. Det var akkurat som mye av hodet slapp litt, etter jeg sluttet med linser og tok operasjonen. Føler også at jeg ser bedre enn jeg noen gang har gjort før. Føles helt sprøtt, forstår nesten ikke at det er mulig!

Flere kunder

Janne Formoe

Janne Formoe

Skuespiller

Janne Formoe har fått en mye enklere hverdag etter linsebytte. Som skuespiller og foredragsholder kom alderssynet i veien. Nå slipper hun strevet med linser og flere par briller.

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Bjørn Erik Barman-Jenssen

Bjørn Erik Barman-Jenssen

Jobbet i flyselskap i 34 år.

Bjørn Erik var livredd før operasjonen! Takket være Memira, så vant han over angsten. Les Bjørn Erik sin sterke historie om linsebytteoperasjon

Synsfeil: Alderssyn
Operasjon: Linsebytte (RLE)
Thea Petersen Sandness

Thea Petersen Sandness

Masterstudent på Nord Universitet

Thea hadde et meget dårlig syn, og det påvirket spesielt hennes studieliv. Linseimplantat forandret alt – hun fikk et bedre og enklere liv!

Synsfeil: Nærsynt
Operasjon: ICL linseimplantat

Chat med vår Chatbot

Chat med Chatbot.

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå