Memira Øyeklinikk Oslo

Vi behandler nærsynte, langsynte, astigmatisme (skjeve hornhinner) og alderssyn. Vi har topp moderne utstyr for å gjennomføre avansert behandlinger. Du er velkommen til å ta en tur innom eller kontakte oss på telefon. Bestill tid for en uforpliktende undersøkelse og du er et steg nærmere en hverdag uten briller og linser.

Retninger i Google maps Finn oss

Memira Oslo ligger i 2. etasje av Colosseum senter på Majorstua. Vår inngang A, finner du på siden av bygget som vender mot Holmenkollen. Bygningen ligger mellom Fritjof Nansens Vei og Sørkedalsveien, med gangavstand til Majorstuen T-banestasjon, samt at både lokale busser og Flybussen stopper i Sørkedalsveien like utenfor senteret.

Kommer du med bil

Det er gode parkeringsmuligheter utenfor senteret. Parkeringsplassen reguleres av Security Park, som har et automatisk parkeringssystem. Du slipper derfor å ta billett i automat ved parkering.  Alle bilskilt vil bli tatt bilde av når de kommer og når de drar.  Betaling kan gjøres på automat før avreise, betale i app eller få faktura tilsendt i posten.
Alternativt er det vanlig kommunal parkering i gatene rundt klinikken.