Velkommen til Memira Oslo

Vi kan behandle alle vanlige synsfeil, slik at du slipper å være avhengig av briller eller linser. Etter en grundig undersøkelse hos oss som er den beste for deg og, kan vi gi deg informasjon om hvilken metode som passer for deg som; laserbehandlinglinseimplantat eller et linsebytte.

Vi korrigerer synsfeil som; nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og alderssyn. 

Du kan enkelt bestille din time til undersøkelse her.

Memira Oslo ligger i 2. etasje i Colosseum senter på Majorstua. Vår inngang A, finner du på siden av bygget som vender mot Holmenkollen. Bygningen ligger mellom Fritjof Nansens Vei og Sørkedalsveien, med gangavstand til Majorstuen T-banestasjon, samt både lokale busser og Flybussen stopper i Sørkedalsveien like utenfor senteret.

Kommer du med bil

Det er gode parkeringsmuligheter utenfor senteret. Parkeringsplassen har automatisk parkering. Alle bilskilt blir avbildet ved ankomst og når du drar.  Betaling kan gjøres på automat før avreise, betale i app eller få faktura sendt i posten (fakturagebyr tilkommer).

Alternativt er det vanlig kommunal parkering i gatene rundt klinikken.

Kommer du med buss, tog, bane eller trikk

Alle offentlige kommunikasjon stopper i nærheten av klinikken. Flybussen stopper i Sørkedalsveien som er gaten rett utenfor klinikken. Andre busser har også stoppesteder like i nærheten. T-banen stopper på Majorstuhuset, med ca. 5 minutters gange til klinikken. Kommer du med tog, så går du av på Sentralbanestasjonen eller Nationaltheatret stasjon og tar t-banen videre derfra til Majorstuen. Trikken stopper midt i krysset på  Majorstuen med kort gange til klinikken.

Kontakt

Memira Oslo

Besøksadresse

Sørkedalsveien 10A, etg 2
0369 Oslo

Telefon

23 96 03 92

E-post

klinikk.oslo@memira.no

Åpningstider telefon

08:30 – 14:00

Åpningstider

Mandag08:00 – 16:00Tirsdag08:00 – 16:00Onsdag08:00 – 16:00Torsdag08:00 – 16:00Fredag08:00 – 16:00

Klinikksjef

Madeleine Andreassen

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå