Velkommen til Memira Eyecenter Oslo!

Vi kan behandle alle vanlige synsfeil, slik at du slipper å være avhengig av briller eller linser. En undersøkelse hos oss vil gi deg svaret på hvilken løsning som er den beste for deg og ditt syn; enten laserbehandlinglinseimplantat eller et linsebytte. På selve undersøkelsen sjekkes både synsfeilen din, samt andre viktige forutsetninger for en behandling, slik som tykkelsen på hornhinnen og tåreproduksjon samt øvrig helsetilstand.

Det kalles vanlig synsfeil om du er nærsynt, langsynt har skjeve hornhinner eller har fått alderssyn (lesebriller). 

Ta kontakt via vår nettside, ring oss på 23 96 03 92 eller dropp innom oss for en prat på klinikken. Vi er her hver dag mellom 08.00 – 16.00

Memira Eyecenter Oslo

Oslo-klinikken er en del av vår Skandinaviske kjede som er nordens største innen synskirurgi. Vi finnes på over 40 steder i Norge, Sverige og Danmark og nederland.  Som kunde hos Memira kan du derfor være helt trygg på å få den oppfølgingen du ønsker.  I tillegg får du selvsagt vår Trygghetsgaranti som gir deg blant annet oppfølging og eventuelt kompletterende behandlinger i 5 år.

Memira Oslo er her for deg – velkommen!

Memira Oslo ligger i 2. etasje i Colosseum senter på Majorstua. Vår inngang A, finner du på siden av bygget som vender mot Holmenkollen. Bygningen ligger mellom Fritjof Nansens Vei og Sørkedalsveien, med gangavstand til Majorstuen T-banestasjon, samt både lokale busser og Flybussen stopper i Sørkedalsveien like utenfor senteret.

Kommer du med bil

Det er gode parkeringsmuligheter utenfor senteret. Parkeringsplassen reguleres av Security Park, som har et automatisk parkeringssystem. Du slipper derfor å ta billett i automat ved parkering.  Alle bilskilt vil bli tatt bilde av når de kommer og når de drar.  Betaling kan gjøres på automat før avreise, betale i app eller få faktura tilsendt i posten (fakturagebyr tilkommer da).

Alternativt er det vanlig kommunal parkering i gatene rundt klinikken.

Kommer du med buss, tog, bane eller trikk

Alle offentlige kommunikasjonsalternativer stopper like i nærheten. Flybussen stopper i Sørkedalsveien som er gaten rett utenfor klinikken. Andre busser har også stoppesteder like i nærheten. Undergrunnsbanen stopper på Majorstuhuset, og gir deg rundt 5 minutters gange til klinikken. Kommer du for eksempel med tog, så går du bare av på Sentralbanestasjonen eller Nationaltheateret stasjon og tar banen videre derfra til Majorstuen. Trikken stopper også midt i krysset på  Majorstuen.

Kontakt

Memira Eyecenter Oslo

Sørkedalsveien 10A
0369 Oslo

+4723960392

Klinikkleder

Sofie Haugland

Åpningstider

Mandag – Fredag08:00 – 16:00
LørdagStengt
SøndagStengt

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
239 60 392

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå