Velkommen til Memira Eyecenter Oslo!

Vi kan løse alle helt vanlige synsfeil slik at du slipper være avhengig av briller eller linser for å leve ditt liv akkurat slik du vil. En undersøkelse hos oss vil gi deg svaret på hvilken løsning som er den beste for deg og ditt syn; enten laserbehandlinglinseimplantat eller et linsebytte for å korrigere din synsfeil. På selve undersøkelsen sjekkes både synsfeilen din, samt andre viktige forutsetninger for en behandling slik som tykkelsen på hornhinnen, tåreproduksjon samt øvrig helsetilstand.

Hva er en helt vanlig synsfeil? Jo, det er om du er nærsynt, langsynt har skjeve hornhinner eller blitt alderssynt og dermed avhengig av lesebriller. Dette kan fint løses med en av våre behandlinger.  Ta kontakt via våre nettsider, ring oss på 800 22 636 eller dropp innom oss for en prat på klinikken. Vi er her hver dag mellom 08.00 – 16.00

Hos oss møter du Mads, Margit, Per Christian, Ane og Caroline, samt våre operasjonsteam. Memira Oslo er en del av vår Skandinaviske kjede. Vi finnes på over 40 steder i  Norge, Sverige og Danmark og er dermed den største og mest erfarne aktøren i Skandinavia.  Som kunde hos Memira skal du derfor være helt  trygg på å få den oppfølgingen du ønsker. Memira er tross alt eksperten på syn.  I tillegg får du selvsagt vår Trygghetsgaranti som gir deg blant annet oppfølging og evt kompletterende behandlinger i 5 år.

Memira Oslo er her for deg!

Memira Oslo ligger i 2. etasje av Colosseum senter på Majorstua. Vår inngang A, finner du på siden av bygget som vender mot Holmenkollen. Bygningen ligger mellom Fritjof Nansens Vei og Sørkedalsveien, med gangavstand til Majorstuen T-banestasjon, samt at både lokale busser og Flybussen stopper i Sørkedalsveien like utenfor senteret.

Kommer du med bil

Det er gode parkeringsmuligheter utenfor senteret. Parkeringsplassen reguleres av Security Park, som har et automatisk parkeringssystem. Du slipper derfor å ta billett i automat ved parkering.  Alle bilskilt vil bli tatt bilde av når de kommer og når de drar.  Betaling kan gjøres på automat før avreise, betale i app eller få faktura tilsendt i posten (fakturagebyr tilkommer da).

Alternativt er det vanlig kommunal parkering i gatene rundt klinikken.

Kommer du med buss, tog, bane eller trikk

Alle offentlige kommunikasjonsalternativer stopper like i nærheten. Flybussen stopper i Sørkedalsveien som er gaten rett utenfor klinikken. Andre busser har også stoppesteder like i nærheten. Undergrunnsbanen stopper på Majorstuhuset, og gir deg rundt 5 minutters gange til klinikken. Kommer du for eksempel med tog, så går du bare av på Sentralbanestasjonen eller Nationaltheateret stasjon og tar banen videre derfra til Majorstuen. Trikken stopper også midt i krysset på  Majorstuen.

Kontakt

Memira Eyecenter Oslo

Sørkedalsveien 10A
0369 Oslo

23196900

Klinikkleder

Mads Gjefsen

Åpningstider

Mandag – Fredag08:00 – 16:00
LørdagStengt
SøndagStengt

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 15:00
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:00
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå