Velkommen til Memira – Eksperter på Syn i Oslo

På Memira Oslo forstår vi viktigheten av klar synsevne. Vi tilbyr avanserte behandlinger for å korrigere alle vanlige synsfeil, slik at du kan oppleve livet uten begrensningene som briller og kontaktlinser medfører. Etter en grundig forundersøkelse vil våre erfarne spesialister anbefale den beste behandlingsmetoden for deg, enten det er laserbehandling, linseimplantat eller linsebytte.

Våre Tjenester Inkluderer:

  • Laserbehandling: En presis og trygg måte å korrigere nærsynthet, langsynthet og astigmatisme (skjeve hornhinner) på.
  • Linseimplantat: En effektiv løsning for de som ikke er kandidater for laserbehandling.
  • Linsebytte: Også kalt RLE. Ideelt for behandling av alderssyn og andre langsynthetsrelaterte tilstander.

Bestill din gratis undersøkelse enkelt på nett! Besøk vår nettside for å finne en tid som passer deg. La oss hjelpe deg med å oppnå den synsklarheten du fortjener.

Har du det for travelt til å finne tid til å reise inn til klinikken?

På klinik
Våre toppmoderne klinikker er utstyrt med den nyeste teknologien innen øyehelse. Vårt team av erfarne spesialister er her for å utføre en omfattende undersøkelse av øynene dine og tilby de beste løsningene basert på dine spesifikke behov.
Du kan enkelt bestille din time til undersøkelse her.

I mobil
For maksimal bekvemmelighet tilbyr vi undersøkelse på din mobil, uansett hvor du befinner deg. Dette er det perfekte alternativet for deg som verdsetter fleksibilitet og komfort, uten å gå på kompromiss med kvalitet. Her kan du finne ut mer om mulighetene for øyelaser eller linsebytte.
Du kan enkelt bestille din time til undersøkelse her.

Du må gjerne følge oss på Facebook og Instagram

Memira Oslo ligger i 2. etasje i Colosseum senter på Majorstua. Vår inngang A, finner du på siden av bygget som vender mot Holmenkollen. Bygningen ligger mellom Fritjof Nansens Vei og Sørkedalsveien, med gangavstand til Majorstuen T-banestasjon, samt både lokale busser og Flybussen stopper i Sørkedalsveien like utenfor senteret.

Kommer du med bil

Det er gode parkeringsmuligheter utenfor senteret. Parkeringsplassen har automatisk parkering. Alle bilskilt blir avbildet ved ankomst og når du drar.  Betaling kan gjøres på automat før avreise, betale i app eller få faktura sendt i posten (fakturagebyr tilkommer).

Alternativt er det vanlig kommunal parkering i gatene rundt klinikken.

Kommer du med buss, tog, bane eller trikk

Alle offentlige kommunikasjon stopper i nærheten av klinikken. Flybussen stopper i Sørkedalsveien som er gaten rett utenfor klinikken. Andre busser har også stoppesteder like i nærheten. T-banen stopper på Majorstuhuset, med ca. 5 minutters gange til klinikken. Kommer du med tog, så går du av på Sentralbanestasjonen eller Nationaltheatret stasjon og tar t-banen videre derfra til Majorstuen. Trikken stopper midt i krysset på  Majorstuen med kort gange til klinikken.

Kontakt

Memira Oslo

Besøksadresse

Sørkedalsveien 10A, etg 2
0369 Oslo

Telefon

23 96 03 92

E-post

klinikk.oslo@memira.no

Åpningstider telefon

08:30 – 14:00

Åpningstider

Mandag08:00 – 16:00Tirsdag08:00 – 16:00Onsdag08:00 – 16:00Torsdag08:00 – 16:00Fredag08:00 – 16:00

Klinikksjef

Madeleine Andreassen