Velkommen til Memira Eyecenter Bodø!

Vi kan behandle alle vanlige synsfeil, slik at du slipper å være avhengig av briller eller linser. En undersøkelse hos oss vil gi deg svaret på hvilken løsning som er den beste for deg og ditt syn; enten laserbehandlinglinseimplantat eller et linsebytte. På selve undersøkelsen sjekkes både synsfeilen din, samt andre viktige forutsetninger for en behandling, slik som tykkelsen på hornhinnen og tåreproduksjon samt øvrig helsetilstand.

Det kalles vanlig synsfeil om du er nærsynt, langsynt har skjeve hornhinner eller har fått alderssyn (lesebriller). 

Klinikken i Bodø

Klinikken holder til i nye, flotte lokaler i Central Atrium i Dronningens gate 18, midt i Bodø sentrum. Vi ligger plassert i 3. etasje, med adkomst både med heis og trapp. Vi har egen inngangsdør som ligger på høyre side når du kommer ut av heisen, eller på venstre side når du kommer opp trappene. Hos oss møter du optiker Sunniva, øyelege David samt vårt operasjonsteam.

Memira Bodø er en del av vår Skandinaviske kjede. Vi finnes på over 40 steder i Norge, Sverige og Danmark og er dermed den største og mest erfarne aktøren i Skandinavia. Som kunde hos Memira skal du derfor være trygg på å få den oppfølgingen du trenger. I tillegg får du selvsagt vår Trygghetsgaranti.

Kommer du med bil
Nærmeste parkeringshus er Kvartal 99 i Prinsens gate 100 som ligger ca. 3 minutters gange fra klinikken. Parkeringshuset driftes av Apcoa. Det er mulig å betale direkte i automaten, på nettsiden eller med Apcoa Flow-appen.

Kommer du med buss
Dersom du tar buss til klinikken kan du gå av på stoppet «Bodø Sentrum» som ligger like ved klinikken i Dronningens gate. Hvis bussen stopper ved sentrumsterminalen tar det ca. 3 minutter å gå til klinikken.

Kommer du med båt
Hurtigbåtkaia i Bodø ligger like i sentrum, og fra Sentrumsterminalen tar det ca. 3 minutter å gå til klinikken.

Kommer du med fly
Dersom du kommer reisende med tog tar det ca. 15 minutter å gå fra Bodø flyplass til Dronningens gate 18. Buss rute 1 og 2 går fra flyplassen og stopper like ved klinikken i Dronningens gate, nærmeste stoppested er «Bodø Sentrum».

Kommer du med tog
Dersom du kommer reisende med tog tar det ca. 10 minutter å gå fra jernbanestasjonen til Dronningens gate 18.

Kontakt

Memira Eyecenter Bodø

Dronningens gate 18
8006 Bodø

Åpningstider telefon

Man – Fredag 08:30 – 14:00

23 96 03 92

Klinikkleder

Sunniva Fredriksen Seyzeriat

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 15:30
23 96 03 92

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå