Bondelivet uten briller eller linser!

75% av norske bønder bør lese dette

Rundt 75% av befolkningen har en eller annen helt vanlig synsfeil som nærsynt, langsynt, skjeve hornhinner eller alderssyn. Derfor er det stor sannsynlighet for at rundt 75% av landets bønder også sliter med en synsfeil når man er ute og jobber. De aller fleste tenker at briller eller linser er løsningen på dette problemet, men det er ikke alltid at briller eller linser er noen god løsning. Tenkt deg vinterstid når du går inn i en varm fjøs fra iskalde minusgrader ute, hva skjer da? Jo,brillene dugger helt sikkert og det er umulig å se i hele tatt på en stund. Eller for den saks skyld linser du mister dersom du kjør deg i øyet. Husker du kanskje å ha en reservelinse i kjeledressen?

Vi vet hvilke utfordringer du  kan slite med i din arbeidshverdag, kort og god fordi vi har hjulpet mange til å få en enklere tilværelse. Les for eksempel hvordan bonden Geir Joar hadde det tidligere, og ikke minst hvordan hverdagen er nå. Du kan høre hans historie her.

3 av 4 kan slippe briller eller linser – om de vil

Vi kan løse alle helt vanlige synsfeil med en rask og skånsom behandling – så om du er nærsynt, langsynt, har skjeve hornhinner eller  er lei av lesebrillene dine, kan vi nok hjelpe deg. Over 80 % av de som kommer til oss og ønsker seg fri fra briller eller linser, har de riktige forutsetningene for å kunne gjøre en behandling.

Dette er  ditt vintertilbud 2019:

  • Gratis undersøkelse (verdi 500,-)
  • 5000,- rabatt på behandling
  • 24 mnd. rentefri delbetaling

Det er undersøkelsen det kommer an på

Ditt første steg på veien, er å booke tid til en undersøkelse. Da får du svar på om du har de riktige forutsetningene for en behandling, samt hvilken metode som vil være den beste for akkurat deg. Du trenger ikke ta stilling til  hvilke behandling du skal gjøre. Det tar våre fagpersoner seg av. Våre optikere og øyekirurger har tross alt spesialkompetanse og lang erfaring innenfor synskorrigerende behandlinger, så du er i de aller beste hender hos oss.  Fyll ut skjemaet under. Finn din klinikk, og en ønsket tid for undersøkelsen, så har du tatt ett steg nærmere.

Finn din tid dag!

1. Personopplysninger
2. Finn tider
3. Granske
4. Bekreftelse

Finn tider

Fleksible betalingsalternativer

Du kan  betale hele behandlingen med en gang om du ønsker det, enten via giro eller med kort på klinikken. Valget er ditt og  fleksibiliteten har du. Dersom du velger delbetalingsløsningen, gjør du en avtale via Resurs Bank. Du betaler bare en adm. avgift hver måned på 45,- samt etableringsgebyr på 495,- dersom du velger denne løsningen.  Du kan når som helst velge å sluttbetale restbeløpet om du ønsker det. Våre rådgivere vil hjelpe deg  slik at vi samme skisserer opp det opplegget som vil fungere best for akkurat deg. Ditt første steg på veien, er å booke tid til en undersøkelse. Da får du svar på om du har de riktige forutsetningene for en behandling, samt hvilken metode som vil være den beste for akkurat deg.