Memira

Undersøk dine muligheter nå!

  • Få svar på om du kan gjøre øyelaser eller linsebytte
  • Finn en tid og en klinikk som passer deg
  • Bekreft din booking
  • Du får en oppfølgende samtale fra vår rådgiver i god tid før din avtalte time
"For meg var det aller viktigste å se enda bedre på skytebanen. Men etter operasjon er det så utrolig mange flere fordeler jeg har opplevd som svært positive."
Øyvind Solbrekken Flatla

Mitt navn er Øyvind SolbrekkenFlatla og jeg er til daglig rifleskytter på Norges Skytterforbunds landslag. Derfor stiller jeg selvfølgelig eksepsjonelt store krav til synet mitt. Siden ungdomsskolen har jeg hatt en økendesynsfeil i retning nærsynthet (før operasjon -5,5), i tillegg til skjeve hornhinner. Bortsett fra alle “ordinære” ulemper med linser/briller, opplevde jeg at synet ved bruk av den spesialtilpassede skytebrillen min var langt fra optimalt i flere skytestillinger, fordi kun et svært lite område av glasset har optimal tilpasset styrke. På grunn av sterk nærsynthet ble det også en betydelig forminskning av blink og siktemidler, noe som bidro til å gjøre sikteprosessen vanskeligere.

Jeg tok derfor kontakt med Memira i høst for å gjennomføre en forundersøkelse for å kartlegge hvor bra synet kunne bli ved en eventuell behandling. Fra første dag ble jeg møtt av fantastisk hyggelige, profesjonelle og serviceinnstilte medarbeidere. Gjennom hele prosessen var det tydelig at heller ikke de var interessert i å gjennomføre en behandling dersom man ikke var svært sikker på at resultatet kom til å bli bra. Det gav en fantastisk trygghetsfølelse og var en sterk bidragsyter til at jeg besluttet å gå for en ICL-operasjon.

Selve behandlingen gikk veldig greit. God informasjon i forkant og kompetent medisinsk personale bidro til at jeg følte meg svært trygg på at jeg hadde gjort rett valg, selv om jeg selvfølgelig var noe nervøs rett før og under operasjonen (dersom noe mot formodning skulle gå galt, står jo strengt tatt idrettskarrieren på spill!). Jeg opplevde noe ubehag under selve behandlingen, men ingenting var direkte vondt. Noen få minutter med et lett ubehag er dessuten særdeles overkommelig, for nå, ca 2 måneder etter operasjon, ser jeg bedre enn noen gang!

I mitt tilfelle så jeg forholdsvis godt allerede dagen etter operasjon. Jeg var tilbake på jobb som normalt, og merket ingen ubehag. Den første uken etter operasjon varierte synet ørlitt, men jeg så aldri dårlig. 1 uke etter operasjon hadde jeg første økt på skytebanen etter operasjonen. Selv om det var trening, er det verdt å nevne at jeg skjøt bedre enn gjeldende Norgesrekord på 40 skudd stående luftgevær. Om ikke det er en god indikasjon på vellykket operasjon, så vet ikke jeg!! 🙂

For meg var det aller viktigste å se enda bedre på skytebanen. Men etter operasjon er det så utrolig mange flere fordeler jeg har opplevd som svært positive. Morgen og kveld slipper jeg å styre med å sette på / ta av linser og om jeg ønsker å ta en løpetur etter jobb, trenger jeg ikke bytte fra briller til linser (og evt. tilbake til briller etterpå).

 

 

Dette er stegene:

Undersøkelse

Første steget er å booke en undersøkelse hvor vi finner ut om det er mulig for deg å gjøre en øyelaser

Memiras optiker gjennomfører i løpet av en time en nøye og omsorgsfull undersøkelse, forteller hva du kan forvente deg etter en øyelaser, samt svarer på alle dine spørsmål. Les mer om undersøkelsen

Øyelaser

Dersom du er blant de rundt 80% som kan gjøre øyelaser, finner du og optikeren en tid til selve operasjonen

Du gjør vanligvis ikke undersøkelsen og operasjon den samme dagen. På operasjonsdagen møter du øyelegen, som da gjør en ny og helt uavhengig undersøkelse av øynene slik at vi får en dobbel kontroll på at forutsetningene for operasjon er optimale. Deretter gjøres selve øyelaserbehandlingen. Med alle forberedelsene samt selve inngrepet, vil dette ta ca 30 minutter. Deretter får du hvile i hvilerommet til du ønsker å dra hjem igjen.

Kontroller og oppfølging

De fleste ser bra allerede samme kveld som operasjonen ble gjort, og kan gå på jobben dagen etter øyelaseren

Du får med deg øyedråper som skal brukes i løpet av helingsprosessen. Du vil få helt klare tydelige instruksjoner om bruken før du drar hjem på operasjonsdagen. Du blir også kalt inn til flere kontroller i tiden etter operasjonen. I sjeldne tilfeller kan det være behov for kompletterende behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Alt dette inngår i prisen du betaler for selve øyelaseroperasjonen.

Hva koster det?

Øyelaser koster fra 495 kroner per måned eller 23.900 kroner om du velger å betale alt på en gang

Prisen er for begge øynene og inkluderer alle legemiddel og kontroller som trengs. Prisliste
Dessuten inngår vår unike 5-årige trygghetsgaranti som innebærer at alt inngår i prisen og at Memira står for kompletterende behandlinger dersom behovet oppstår i løpet av fem år.

Trygghetsgaranti
Memiras trygghetsgaranti innebærer:
  • Kostnadsfrie gjenbesøk i opp til 5 år
  • Kostnadsfrie kompletterende behandlinger i opp til 5 år
  • Kontakttelefon dersom du er bekymret for noe
  • Fri mottagelse på alle våreklinikker i Skandinavia

Memira er den eneste i bransjen med en egen dedikert avdeling som sikrer kvaliteten i alle våre kliniske prosesser. Vårt systematiske kvalitetsarbeid sikrer det best mulige resultatet for deg, samtidig som vi alltid utvikler våre kliniske prosesser.

Kliniske resultat analyseres løpende på så vel metode som øyelege og optiker. Dessuten gjennomfører vi kundefornøydhetsundersøkelser på alle undersøkte og opererte kunder. Resultatene fra disse undersøkelsene sammenlignes og analyseres for å sikre at det kliniske resultatet samsvarer med kundens forventninger. Ytterligere en del i kvalitetssikringsarbeidet, er å sikre at alle medarbeidere får korrekt klinisk utdannelse. Kvalitetsavdelingen har ansvaret for innholdet i alle kliniske opplæringer, både når det gjelder introduksjon og videre utdanning. Dette er kjernen i vårt kvalitetsarbeid.

Vårt kvalitetsarbeid skal bidra til fornøyde kunder. Alle kundene får derfor muligheten i å delta i en fornøydhetsundersøkelse og gi oss kommentarer og konkrete tilbakemeldinger på sin opplevelse hos oss. Kunder som velger å operere seg, får mulighet til å gi oss feedback både 3- og 12 måneder etter sin operasjon. De som ikke gjør en operasjon hos oss, får samme mulighet 3 måneder etter sin forundersøkelse.

Chatt nå

Chatta med kundeservice.

Utenfor åpningstid
Man – Fre 08:00 – 16:30
er det kun chatboter som er tilgjengelig

Ring oss

Kundeservice
Man – Fre 08:00 – 16:30
800 22 636

Stille et spørsmål

Lære mer

Gratis brosjyre
Last ned

Se prisene våre
Pris øyelaser
Pris linsebytte

Book en undersøkelse
Book nå